polska.lu po liftingu?....

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
bamaza42

polska.lu po liftingu?....

Post autor: bamaza42 »

...Albo mam omamy, albo nasz portal (strona glowna) zostal poddany kolejnemu liftingowi?.... Brawo! Mnie sie podoba...nawet bardzo :) <brawo>
Awatar użytkownika
eustachy

Lifting?!

Post autor: eustachy »

Mogę prosić o sprecyzowanie, bo u mnie bez zmian.
Pozdrawiam.
MaWi

Post autor: MaWi »

Tez bylbym ciekaw. Tzn. w zasadzie codziennie (albo przynajmniej raz w tygodniu) wdrazamy jakies drobne zmiany, w sumie wiec po paru tygodniach jest sie nawet czym pochwalic. Jestem jednak ciekaw co konkretnie tak urzeklo nasza bamaze, szczegolnie, ze bardzo lubie prawic komplementy naszemu informatykowi, a chcialbym wiedziec za co konkretnie tym razem ;)
Awatar użytkownika
bamaza42

Hmmm...bylam na tygodniowym urlopie...rowniez od komputera :)....a moze tez zbyt rzadko zagladam na strone glowna portalu, od razu przechodzac do forum?... <oops>
Chodzi mi wlasnie o strone glowna - jak dla mnie wyglada bardzo inaczej w stosunku do tego, co pamietam....po lewej - grupa ikonek pod haslem "quo vadis", kalendarz agendy kulturalnej....no i "srodek" strony tez jakos tak inaczej wyglada....ok, moze nie nadazam...ale tym nie mniej podoba mi sie...czy to zle?.... <bezradny>
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

Albo skleroza albo Alzheimer ???????? <rotfl>
Awatar użytkownika
aliza

Post autor: aliza »

hm....
http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=67 ... owy+portal

ale to chyba już jakiś czas temu było ;) <mrgreen> nie mniej jednak podzielam zdanie pani bamazy ;)

great job!
Awatar użytkownika
bamaza42

ok, stara jestem....skleroza...a moze po prostu po inauguracji nowego imazu portalu - nie przyjzalam mu sie dosc dokladnie..... <oops>
ODPOWIEDZ