Cytat dnia

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

a i jeszcze mały żarcik, który już pisałem jako PA (ale z przyczyn ode mnie niezaleznych musiałem zmienic na 'panda' - tez mi się podoba) w "śmieszne fotki":

Łabędź i Kon wybrali się do Luxemburga. Zaopatrzyli się w samouczki i postanowili odtąd rozmawiać ze sobą wyłącznie .... po francusku. Zanim znajdą lokum, przynajmniej za pierwszą noc zmuszeni byli zabólić w hotelu. Wieczorem Łabędź puka do pokoju Kona:
- Qui est la ? - pyta Kon.
- Je !
- Te ?
- Me !
- Możesz wejść, Łabędź.
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
asiunia

Post autor: asiunia »

panda pisze:chyba będę musiał własną otworzyć
Ty panda, to jak juz otworzysz te wlasna liste, to wpisz mnie na nia prosze, oki? ;)
MaWi

Post autor: MaWi »

panda pisze:lista jest już niestety zamknięta <cry>
Z tego co mi wiadomo, lista, choc zamknieta, moze byc na biezaco uzupelniana. Wystarczy zglosic chec uczestnictwa np. u moderatora listy, ktorym w przypadku tenisa jest nikt inny, jak jespere. To jak reflektujesz? :)

PS. Asiunia -- jak jestes zainteresowana tenisem, to tez wystarczy tylko jesperowi posta/maila/PW pusic i voila. <mrgreen>
Ostatnio zmieniony 24-01-2007, 23:54 przez MaWi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
panda

spox asiunia, da się zrobić, muszę się tylko zainstalować w Luxie i jazda :D
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
Awatar użytkownika
panda

To jak reflektujesz?
OK reflektuję, ale jeszcze nie dzisiaj i nie jutro, asiunia pewnie będzie wcześniej
misio

Post autor: misio »

A co ci sie stalo z twoim nickiem PA? Moze LuxTeam moze cos poradzic w tym temacie?

Moze powiedz ktory wolisz to ci skasuja jeden i zostawia drugi czy jakos tak...
asiunia

Post autor: asiunia »

MaWi pisze:wystarczy tylko jesperowi posta/maila/PW pusic i voila.
Aaa, to okej:)
Nie wiedzialam nic o zadnej liscie bo do tematu TENIS jeszcze nie doszlam...
Laik kompletny jestem na tym forum i o wszystkim dowiaduje sie przypadkiem.
Tu klikne, tam klikne i nawet nie wiem gdzie klikam i jaki jest glowny temat watku....
Matko Boska, kiedy ja sie naucze tej instrukcji obslugi?? ;)
Awatar użytkownika
oley11

Post autor: oley11 »

mi tam sie najbardziej znajomy pani Beger, Anan Kofan, podobal. nr 1 do dzis dzien.

ale ten post jest tylkopretekstem do wlaczenia sie w pewna dyskusje, co to od jakiegos czasu prowadza kaja i misio.
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

oley11 pisze:ale ten post jest tylkopretekstem do wlaczenia sie w pewna dyskusje, co to od jakiegos czasu prowadza kaja i misio.
loley-ku drogi, witamy więc w klubie funów motoryzacji <lol> <mrgreen>
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
MaWi

Post autor: MaWi »

oley11 pisze:ale ten post jest tylkopretekstem do wlaczenia sie w pewna dyskusje, co to od jakiegos czasu prowadza kaja i misio
Chyle czola przed krolem vintażu w jego jakże patriotycznej odmianie! ;)

Nb. Ciekawe czy znajdzie sie ktos, kto odwazy sie wyznac milosc do Syrenki Bosto? :D
Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

panda pisze:bo gdy się zainteresowałem tematem i wniknąłem głebiej w sprawę to okazało się, że lista jest już niestety zamknięta <cry>

Pierwsze słyszę.... lista otwarta, a jak chcesz dopisać się do GRUPY Tenis, to po prostu napisz mail do jespera i dołączy :) to niestety wynika ze sposobu funkcjonowania phb w tym zakresie, że samemu dopisać się nie da :)

No i zapraszamy do Tenisa :)
dag
Awatar użytkownika
panda

dslonce pisze:po prostu napisz mail do jespera
dziękuję dslonce, jespere był tak uprzejmy, że sam do mnie napisał e-mail'a, chetnie włącze się w rozgrywki, jak przyjdzie mój czas ;)
ODPOWIEDZ