Cytat dnia
Moderator: LuxTeam
a i jeszcze mały żarcik, który już pisałem jako PA (ale z przyczyn ode mnie niezaleznych musiałem zmienic na 'panda' - tez mi się podoba) w "śmieszne fotki":
Łabędź i Kon wybrali się do Luxemburga. Zaopatrzyli się w samouczki i postanowili odtąd rozmawiać ze sobą wyłącznie .... po francusku. Zanim znajdą lokum, przynajmniej za pierwszą noc zmuszeni byli zabólić w hotelu. Wieczorem Łabędź puka do pokoju Kona:
- Qui est la ? - pyta Kon.
- Je !
- Te ?
- Me !
- Możesz wejść, Łabędź.
Łabędź i Kon wybrali się do Luxemburga. Zaopatrzyli się w samouczki i postanowili odtąd rozmawiać ze sobą wyłącznie .... po francusku. Zanim znajdą lokum, przynajmniej za pierwszą noc zmuszeni byli zabólić w hotelu. Wieczorem Łabędź puka do pokoju Kona:
- Qui est la ? - pyta Kon.
- Je !
- Te ?
- Me !
- Możesz wejść, Łabędź.
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie
[G.J.Gigol]

Z tego co mi wiadomo, lista, choc zamknieta, moze byc na biezaco uzupelniana. Wystarczy zglosic chec uczestnictwa np. u moderatora listy, ktorym w przypadku tenisa jest nikt inny, jak jespere. To jak reflektujesz?panda pisze:lista jest już niestety zamknięta <cry>

PS. Asiunia -- jak jestes zainteresowana tenisem, to tez wystarczy tylko jesperowi posta/maila/PW pusic i voila. <mrgreen>
Ostatnio zmieniony 24-01-2007, 23:54 przez MaWi, łącznie zmieniany 1 raz.
Aaa, to okej:)MaWi pisze:wystarczy tylko jesperowi posta/maila/PW pusic i voila.
Nie wiedzialam nic o zadnej liscie bo do tematu TENIS jeszcze nie doszlam...
Laik kompletny jestem na tym forum i o wszystkim dowiaduje sie przypadkiem.
Tu klikne, tam klikne i nawet nie wiem gdzie klikam i jaki jest glowny temat watku....
Matko Boska, kiedy ja sie naucze tej instrukcji obslugi??

- kajapapaja
loley-ku drogi, witamy więc w klubie funów motoryzacji <lol> <mrgreen>oley11 pisze:ale ten post jest tylkopretekstem do wlaczenia sie w pewna dyskusje, co to od jakiegos czasu prowadza kaja i misio.
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
panda pisze:bo gdy się zainteresowałem tematem i wniknąłem głebiej w sprawę to okazało się, że lista jest już niestety zamknięta <cry>
Pierwsze słyszę.... lista otwarta, a jak chcesz dopisać się do GRUPY Tenis, to po prostu napisz mail do jespera i dołączy

No i zapraszamy do Tenisa

dag