ogrodniczka pisze:a może to ja? takie jakby podobne te nogi <mrgreen>
Aha – cos mi to przypomnialo. Chcialem rozwiac wszelkie watpliwosci – mimo pozornego podobienstwa, szczegolnie od pasa w gore – to nie jestem absolutnie ja. Moze teraz bedzie Wam latwiej? <mrgreen>
E, tam, Doda. Co to za stereotypowe myslenie – ze jak obciach totalny to musi byc od razu Doda. Ja tam wole odpowiedz xtheo – nawet jesli to nieprawda, to niezle wymyslone
E, tam, Doda. Co to za stereotypowe myslenie – ze jak obciach totalny to musi byc od razu Doda. Ja tam wole odpowiedz xtheo – nawet jesli to nieprawda, to niezle wymyslone
Obywatelu uzytkowniku , poniewaz Ty stawiasz diagnozy psychoanalityczne mi - nie pozostaje mi nic innego jak nie pozostac dluznym.
Popatrz o ile zycie byloby latwiejsze , ba a nawet weselsze , jakbys do sprawy podchodzil z dystansem , JAJEM , ot tak jak na ten przyklad robi to kolega Xtheo , zamiast snuc i byc ofiara swoich wlasnych teorii spisku/spiskow ...
Udzielam odpowiedzi (zainspirowany preferencjami kol. zakopanego) - na zdjęciu z Lux Worta bombowym uśmiechem ... i wąskimi biodrami raczy nas ... Katarzyna Figura
<brawo>
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie [G.J.Gigol]