.

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

onaaaa

.

Post autor: onaaaa »

.........
Ostatnio zmieniony 18-05-2009, 15:24 przez onaaaa, łącznie zmieniany 2 razy.
misio

Post autor: misio »

Mozesz sprecyzowac tego posta, ktory jest copy/paste czegos co pojawilo sie kilka lat temu i nawet wiem kto go napisal?
onaaaa

Tak ta informacja o dzielnicach to kopia z serwisuhttp://www.polska.lu/viewtopic.php?t=38
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

Po pierwsze - jaki jest cel kopiowania cudzego tekstu? Po drugie - zamiast kopiować, lepiej wkleić linka do tekstu źródłowego.
onaaaa

Ludzie nie macie innych problemów ??? tylko czepiacie się byle czego
gabrjel

Post autor: gabrjel »

"Ja też kiedyś byłem emo i nikt mnie nie rozumiał, dlatego zostałem adminem sieciowym i dalej mnie nikt nie rozumie, ale przynajmniej mi za to płaca...."
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

onaaaa pisze:Ludzie nie macie innych problemów ??? tylko czepiacie się byle czego
Pilnujemy, żeby był jako-taki porządek na forum. Wystarczyło podziękować.
madziara

Post autor: madziara »

A ja nadal nie rozumiem. Czy jestes zainteresowana lokum w Merl, czy tez we wszystkich wymienionych w przeklejonym tekscie dzielnicach?
MaWi

Post autor: MaWi »

Moim zdaniem tu raczej chodzi o to, ze ktos nie tyle szuka mieszkania, co ma do wynajecia mieszkanie, a wklejka z forumowego FAQa zostala tu uzyta w charakterze tzw. "chwytu marketingowego" (bo o Merlu jest tam napisane bardzo pozytywnie). Nie wiem co prawda dlaczego az tak drastycznych metod uzyla kolezanka, a w gruncie rzeczy to tez nie jestem pewien, czy ona ma do wynajecia, chce wynajac, czy chciala w ten sposob zakomunikowac cos jeszcze zupelnie innego, ale wole nie ruszac ani kolezanki ani tego posta, bo staram sie bardzo by unikac (jesli to w ogole mozliwie) zaklasyfikowania polska.lu jako tzw. "chamskiego forum". Czasem lepiej takich goracych postow po prostu nie ruszac, bo sie mozna oparzyc :(
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

No patrz, ja tez sie zastanawialam nad sensem tego posta....i doszlam do wniosku, ze to ona ma mieszkanie do wynajecia na Merlu..... :p
onaaaa

Złośliwość ludzka nie zna granic ..bez komentarza.....
gabrjel

MaWi pisze:"chamskiego forum".
:)
Cholera kiepsko, Tobie nikt nie płaci za to że Cię nie rozumieją :)

Myślę że Koleżanka Onaaa chce wynająć komuś - składając całość przejżyście:
"Wynajmę pokój+pokój gościnny tv, kuchniaŁazienka Lux-Merl
Centrum Luxembourg -Merl ,kuchnia ,pralka,pokoje z wyposażeniem(sat tv) ,możliwość korzystania z internetu,email onaaaa@wp.pl (od 21.05.2009)."
Bo jak na szukającego to brzmi bardzo wygórowanie...

A z drugiej strony przydałaby się cena wynajęcia/oferowana oczekiwana jeśli to ogłoszenie szukającej...
MaWi

Post autor: MaWi »

gabrjel pisze:Cholera kiepsko, Tobie nikt nie płaci za to że Cię nie rozumieją :)
Moze dlatego, ze jestem jednym z unikalnych przypadkow admina, ktory w ogole wchodzi w kontakt z uzytkownikami (i co gorsza stara sie byc mily). Typowy admin nie dyskutuje, nie negocjuje z uzytkownikami, czy wypada ich posty usunac/przeniesc, ulatuje niewidoczny nad bezmiarem forumowego oceanu, a gdy trzeba "pasie baranki zelazna rozga". Ma w podpisie motto "nie odpowiadam na e-maile i PW. Nie pisz do mnie, chyba, ze chcesz dostac warna" i jest bardziej nieuchwytny niz komar w sypialni ;) I chyba ma taki admin troche racji – bo przynajmniej nikt mu nie prawi zlosliwosci, a jednoczesnie cieszy sie powszechnym szacunkiem. No, i jeszcze mu za to placa.

Coz, kiedy ja inaczej nie potrafie... tak wiec bedzie musialo zostac tak, jak jest, czy sie Wam podoba czy nie <mrgreen>
gabrjel

MaWi pisze:
gabrjel pisze:Cholera kiepsko, Tobie nikt nie płaci za to że Cię nie rozumieją :)
Coz, kiedy ja inaczej nie potrafie... tak wiec bedzie musialo zostac tak, jak jest, czy sie Wam podoba czy nie <mrgreen>
Jest wesoło i normalnie :) i to się liczy, w końcu nie zawsze słońce świeci jak dziś :)
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Złośliwość ludzka nie zna granic ..bez komentarza.....
A ja skomentuje.....Napisalas niejasnego posta, wiec sie nie dziw, ze sa do niego komentarze...No i szczerze mowiac - nie wiem, o jakiej zlosliwosci tu mowisz?.... Nie wydaje mi sie, zeby ktorykolwiek z tych komentarzy byl cokolwiek zlosliwy... <bezradny>
ODPOWIEDZ