.
Moderator: LuxTeam
Tak ta informacja o dzielnicach to kopia z serwisuhttp://www.polska.lu/viewtopic.php?t=38
Moim zdaniem tu raczej chodzi o to, ze ktos nie tyle szuka mieszkania, co ma do wynajecia mieszkanie, a wklejka z forumowego FAQa zostala tu uzyta w charakterze tzw. "chwytu marketingowego" (bo o Merlu jest tam napisane bardzo pozytywnie). Nie wiem co prawda dlaczego az tak drastycznych metod uzyla kolezanka, a w gruncie rzeczy to tez nie jestem pewien, czy ona ma do wynajecia, chce wynajac, czy chciala w ten sposob zakomunikowac cos jeszcze zupelnie innego, ale wole nie ruszac ani kolezanki ani tego posta, bo staram sie bardzo by unikac (jesli to w ogole mozliwie) zaklasyfikowania polska.lu jako tzw. "chamskiego forum". Czasem lepiej takich goracych postow po prostu nie ruszac, bo sie mozna oparzyc
MaWi pisze:"chamskiego forum".
Cholera kiepsko, Tobie nikt nie płaci za to że Cię nie rozumieją
Myślę że Koleżanka Onaaa chce wynająć komuś - składając całość przejżyście:
Bo jak na szukającego to brzmi bardzo wygórowanie..."Wynajmę pokój+pokój gościnny tv, kuchniaŁazienka Lux-Merl
Centrum Luxembourg -Merl ,kuchnia ,pralka,pokoje z wyposażeniem(sat tv) ,możliwość korzystania z internetu,email onaaaa@wp.pl (od 21.05.2009)."
A z drugiej strony przydałaby się cena wynajęcia/oferowana oczekiwana jeśli to ogłoszenie szukającej...
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Moze dlatego, ze jestem jednym z unikalnych przypadkow admina, ktory w ogole wchodzi w kontakt z uzytkownikami (i co gorsza stara sie byc mily). Typowy admin nie dyskutuje, nie negocjuje z uzytkownikami, czy wypada ich posty usunac/przeniesc, ulatuje niewidoczny nad bezmiarem forumowego oceanu, a gdy trzeba "pasie baranki zelazna rozga". Ma w podpisie motto "nie odpowiadam na e-maile i PW. Nie pisz do mnie, chyba, ze chcesz dostac warna" i jest bardziej nieuchwytny niz komar w sypialni I chyba ma taki admin troche racji – bo przynajmniej nikt mu nie prawi zlosliwosci, a jednoczesnie cieszy sie powszechnym szacunkiem. No, i jeszcze mu za to placa.gabrjel pisze:Cholera kiepsko, Tobie nikt nie płaci za to że Cię nie rozumieją
Coz, kiedy ja inaczej nie potrafie... tak wiec bedzie musialo zostac tak, jak jest, czy sie Wam podoba czy nie <mrgreen>
Jest wesoło i normalnie i to się liczy, w końcu nie zawsze słońce świeci jak dziśMaWi pisze:Coz, kiedy ja inaczej nie potrafie... tak wiec bedzie musialo zostac tak, jak jest, czy sie Wam podoba czy nie <mrgreen>gabrjel pisze:Cholera kiepsko, Tobie nikt nie płaci za to że Cię nie rozumieją
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
A ja skomentuje.....Napisalas niejasnego posta, wiec sie nie dziw, ze sa do niego komentarze...No i szczerze mowiac - nie wiem, o jakiej zlosliwosci tu mowisz?.... Nie wydaje mi sie, zeby ktorykolwiek z tych komentarzy byl cokolwiek zlosliwy... <bezradny>Złośliwość ludzka nie zna granic ..bez komentarza.....