Kranalico/Paulino - poszukaj na forum takich ogłoszeń jest więcej... no i raczej ty się musisz zainteresować bo szukający są już też na miejscu a Ty niestety w Polscekrasnalica pisze:Witam jestem zainteresowana pani oferta.Obecnie szukam w pracy,bo tu w Polsce w miejsowosci,w ktorej mieszkam jest ciężko znależc jakakolwiek prace.Mam 20 lat,pochodzę z Gorzowa wlkp(polska).Skończyłam szkołe zawodowa jako fryzjer,ale obecnie niepracuje w tym zawodzie.Opiekowalam sie dziecmi w rodzinie,lubie spedzac z nimi czas.Prosiłabym o kontakt pod nr 516357276 lub email- paulunia89_xD@amorki.pl
Ciekawy przypadek niejakiego Gabrjela ;)
Moderator: LuxTeam
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Oj, przydaloby sie, zeby chlopaka troche odciagnac od monitora... Moze zrobimy forumowa zrzute, by bylo na kieszonkowe "au pair" dla krasnalicy, by mogla sie zajac nasza forumowa mlodzieza, co by nie rozrabiala po forumach zbyt czesto? Co szanowne kolezenstwo na to? <cwaniak2>digilante pisze:Krasnolico, pomysl tez o zajeciu sie samym forumowiczem Gabrjelem
- kajapapaja
ja się też dorzucę, jak będzie miał jakąś babe w domu to może przestanie fanzolić i pi..ićMaWi pisze:Oj, przydaloby sie, zeby chlopaka troche odciagnac od monitora... Moze zrobimy forumowa zrzute, by bylo na kieszonkowe "au pair" dla krasnalicy, by mogla sie zajac nasza forumowa mlodzieza, co by nie rozrabiala po forumach zbyt czesto? Co szanowne kolezenstwo na to? <cwaniak2>
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Ja się do skody nie czepiałem!kajapapaja pisze:ja się też dorzucę, jak będzie miał jakąś babe w domu to może przestanie fanzolić i pi..ićMaWi pisze:Oj, przydaloby sie, zeby chlopaka troche odciagnac od monitora... Moze zrobimy forumowa zrzute, by bylo na kieszonkowe "au pair" dla krasnalicy, by mogla sie zajac nasza forumowa mlodzieza, co by nie rozrabiala po forumach zbyt czesto? Co szanowne kolezenstwo na to? <cwaniak2>
Ale dziękuje za troskę <lol> <lol> <lol>
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
- kajapapaja
Kryptoreklama! <evil> ( no offence <mrgreen> )
Ostatnio zmieniony 12-02-2009, 19:41 przez digilante, łącznie zmieniany 1 raz.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Czy jednakowoz aby na pewno? [vide -> zalacznik]gabrjel pisze:Misio myślę że z kajapapaja o skodach nie pogadasz... w końcu tam nie ma V6
Kolega sie powinien lepiej przygotowywac do zajec... Swiat ma nieco szersza perspektywe, niz tylko ta, ktora widac zza przedniej szyby A6 <mrgreen>
PS. To zdjecie to nie fotomontaz. Takie sa fakty... :>
Misiek, ze tez ty sie musisz wszedzie i zawsze wymadrzac Tu nie ma czego potwierdzac. Zdjecie to zdjecie. To tak jak bys chcial potwierdzic gwarantujac to swoim autorytetem, ze kon ma cztery nogi, ogon i wydaje odglos paszcza "iha-ha". A przeciez "kon, jaki jest, kazdy widzi!" <mrgreen>misio pisze:Fakty - potwierdzam.
A moze jeszcze przytulic i zaspiewac kolysanke, zeby mnie bardziej lubil? Sie jezdzi to i widac, ze sie jezdzi. Myjnie odwiedzam regularnie, ale nie w sezonie zimowym, bo to i strata dla kieszeni i dla srodowiska – co z tego ze wypucujesz, kiedy zaraz po wyjezdzie wpadasz w oblok solno-blotny unoszacy sie stale nad drogami od listopada do marca i caly syf przykleja sie do jeszcze nie do konca wyschnietej po myciu karoserii. Zreszta, co ci bede tlumaczyl – ja sie ciebie nie pytam, jak czesto zmieniasz bielizne, wiec tez i nie oczekuje rad w zakresie utrzymywania czystosci intymnych rejonow mojego autkamisio pisze:A swoja droga, moglbys chociaz go szmatka przetrzec <mrgreen>
A tak w ogole, to no offence, of kors <mrgreen>