Ciekawy przypadek niejakiego Gabrjela ;)

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

gabrjel

Post autor: gabrjel »

krasnalica pisze:Witam jestem zainteresowana pani oferta.Obecnie szukam w pracy,bo tu w Polsce w miejsowosci,w ktorej mieszkam jest ciężko znależc jakakolwiek prace.Mam 20 lat,pochodzę z Gorzowa wlkp(polska).Skończyłam szkołe zawodowa jako fryzjer,ale obecnie niepracuje w tym zawodzie.Opiekowalam sie dziecmi w rodzinie,lubie spedzac z nimi czas.Prosiłabym o kontakt pod nr 516357276 lub email- paulunia89_xD@amorki.pl
Kranalico/Paulino - poszukaj na forum takich ogłoszeń jest więcej... no i raczej ty się musisz zainteresować bo szukający są już też na miejscu a Ty niestety w Polsce
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Krasnolico, pomysl tez o zajeciu sie samym forumowiczem Gabrjelem ;)
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
MaWi

Post autor: MaWi »

digilante pisze:Krasnolico, pomysl tez o zajeciu sie samym forumowiczem Gabrjelem ;)
Oj, przydaloby sie, zeby chlopaka troche odciagnac od monitora... Moze zrobimy forumowa zrzute, by bylo na kieszonkowe "au pair" dla krasnalicy, by mogla sie zajac nasza forumowa mlodzieza, co by nie rozrabiala po forumach zbyt czesto? Co szanowne kolezenstwo na to? <cwaniak2>
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

MaWi pisze:Oj, przydaloby sie, zeby chlopaka troche odciagnac od monitora... Moze zrobimy forumowa zrzute, by bylo na kieszonkowe "au pair" dla krasnalicy, by mogla sie zajac nasza forumowa mlodzieza, co by nie rozrabiala po forumach zbyt czesto? Co szanowne kolezenstwo na to? <cwaniak2>
ja się też dorzucę, jak będzie miał jakąś babe w domu to może przestanie fanzolić i pi..ić
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
gabrjel

kajapapaja pisze:
MaWi pisze:Oj, przydaloby sie, zeby chlopaka troche odciagnac od monitora... Moze zrobimy forumowa zrzute, by bylo na kieszonkowe "au pair" dla krasnalicy, by mogla sie zajac nasza forumowa mlodzieza, co by nie rozrabiala po forumach zbyt czesto? Co szanowne kolezenstwo na to? <cwaniak2>
ja się też dorzucę, jak będzie miał jakąś babe w domu to może przestanie fanzolić i pi..ić
Ja się do skody nie czepiałem!

Ale dziękuje za troskę :) <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

gabrjel pisze:Ja się do skody nie czepiałem!
spróbowałbyś <evil>
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

kajapapaja pisze:jak będzie miał jakąś babe w domu to może przestanie (...) pi..ić
Albo dopiero zacznie, ale przynajmniej nie bez sensu ;)
[center]
Obrazek
(c) Andrzej Mleczko
[/center]
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Awatar użytkownika
jespere

Post autor: jespere »

po takich odpowiedziach nikt juz chyba nie namowi wielkopolanki do przyjazdu do luksa...
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Kryptoreklama! <evil> ( no offence <mrgreen> )
Ostatnio zmieniony 12-02-2009, 19:41 przez digilante, łącznie zmieniany 1 raz.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
LuxTeam

Post autor: LuxTeam »

Oj, widzę, że się towarzystwo rozochociło i zrobiło małą demolkę w jakże poważnym wątku "operowym". Bardzo mi przykro, ale ciach-ciach i już teraz można sobie do woli używać na kol. gabrjelu i wicewersal, of kurs (oraz noł ofens <mrgreen> )
LuxTeam
misio

Post autor: misio »

kajapapaja pisze:
gabrjel pisze:Ja się do skody nie czepiałem!
spróbowałbyś <evil>
Ale o Skodach rozmawia sie ze mna... Tamten gada tylko o Audi. <rotfl>
gabrjel

digilante pisze:Kryptoreklama! <evil> ( no offence <mrgreen> )
Tak trzymać :)

Przynajmniej się trochę towarzystwo rozruszało ;) <aparat>

Misio myślę że z kajapapaja o skodach nie pogadasz... :) w końcu tam nie ma V6 czy V8 :)
MaWi

gabrjel pisze:Misio myślę że z kajapapaja o skodach nie pogadasz... :) w końcu tam nie ma V6
Czy jednakowoz aby na pewno? [vide -> zalacznik]

Kolega sie powinien lepiej przygotowywac do zajec... Swiat ma nieco szersza perspektywe, niz tylko ta, ktora widac zza przedniej szyby A6 <mrgreen>

PS. To zdjecie to nie fotomontaz. Takie sa fakty... :>
Załączniki
Skoda-V6.jpg
misio

Post autor: misio »

Fakty - potwierdzam. Szkoda ze wiekszosc wybiera silnik 1.9 do tego auta, ktory jest nieporozumieniam :)

A swoja droga, moglbys chociaz go szmatka przetrzec <mrgreen>
MaWi

misio pisze:Fakty - potwierdzam.
Misiek, ze tez ty sie musisz wszedzie i zawsze wymadrzac ;) Tu nie ma czego potwierdzac. Zdjecie to zdjecie. To tak jak bys chcial potwierdzic gwarantujac to swoim autorytetem, ze kon ma cztery nogi, ogon i wydaje odglos paszcza "iha-ha". A przeciez "kon, jaki jest, kazdy widzi!" <mrgreen>
misio pisze:A swoja droga, moglbys chociaz go szmatka przetrzec <mrgreen>
A moze jeszcze przytulic i zaspiewac kolysanke, zeby mnie bardziej lubil? Sie jezdzi to i widac, ze sie jezdzi. Myjnie odwiedzam regularnie, ale nie w sezonie zimowym, bo to i strata dla kieszeni i dla srodowiska – co z tego ze wypucujesz, kiedy zaraz po wyjezdzie wpadasz w oblok solno-blotny unoszacy sie stale nad drogami od listopada do marca i caly syf przykleja sie do jeszcze nie do konca wyschnietej po myciu karoserii. Zreszta, co ci bede tlumaczyl – ja sie ciebie nie pytam, jak czesto zmieniasz bielizne, wiec tez i nie oczekuje rad w zakresie utrzymywania czystosci intymnych rejonow mojego autka ;)

A tak w ogole, to no offence, of kors <mrgreen>
ODPOWIEDZ