Cenzura na forum? a moze monopol?

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
dslonce

Cenzura na forum? a moze monopol?

Post autor: dslonce »

Tak się zastanawiam, co stało się z dwoma postami uzytkownika Artur , który jako pierwszy napisał o Polonijnym turnieju tenisowym na forum?
A teraz kolega Albano reklamuje to samo wydarzenie... tu: turniej

Czy istnieje na forum jakaś bliżej nieokreślona cenzura? I jedni mogą reklamować pewne wydarzenia a inni nie? Czy Albano ma monopol na informacje o wydarzeniach tenisowych?
dag
albano1947

Post autor: albano1947 »

Halo dslonce

Nie mam zadnego monopolu na temat tenisa. Kazdy moze sie wypowiedziec czy zareklamowac. Kazdy kto to robi w pewnej formie i zgodne z sumieniem i duchem tego forum. Promocyjno - profesionalne reklamy byly tutaj juz napietnowane i nie ja bylem autorem tych ostrzezen tylko osoby odpowiedzialne za forum Polska.lu Prosze sobie zobaczyc na samym dole w glownej stronie forum i dokladnie przeczytac .Prosze nie mieszac nikomu w glowie . Otrzymalas na PW dokladne wyjasnienie.

Pan Artun z wlasnej nieprzymuszonej woli sam skasowal swoje posty. Moja jednak wola bylo w ramach naszej spolecznosci dalej utrzymac wiadomosc o jego prywatnej imprezie tenisowej co i tez faktycznie zrobilem.
Szanuje kazdego kto ma dobre zamniary jak moze maja mocne komercjalne podloze. Sam osobiscie nie prowadze takich reklam w moim imieniu.
Reprezentuje luksemburski Klub tenisowy o spolecznym, statutowym charakterze.
Prosze o tym pamietac i uszanowac , prosze nie oskarzac i dyskredytowac publicznie mnie poniewaz nie ma w tym nawet cienia prawdy.

Pozdrawiam uprzejmie
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior

Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

albano1947 pisze:prosze nie oskarzac i dyskredytowac publicznie mnie poniewaz nie ma w tym nawet cienia prawdy.
Jesli, ktorekolwiek zdanie z mojego postu Cie obrazilo luz zdyskredytowalo to publicznie (nie na priv) Cie tu PRZEPRASZAM!
dag
albano1947

Post autor: albano1947 »

Jeszcze raz podkreslam ze w stosunku do Pana Artura Bobko mam wiele szacunku i traktuje jako mojego kolege po fachu tym bardziej ze mamy w USA wielu wspolnych kolegow z wysokiej polki tenisowej..
Uwazam poblem za zakonczony. Nie jestem obrazony, tylko troche smutny.
Serdeczne tez prosze pewne niejasnosci rozwazyc czy w drodze mailer czy PW sobie trzeba wyjasnic najpierw pewne podjete decyzje.
Naturalnie jestem jak najbardziej za udzialem w roznych imprezach tenisowych na calym swiecie . Ten post na dziale tenis, jeszcze raz swiadczy ze odroznieniu od innych opinii jestem za informowaniem naszej sportowej spolecznosci o roznych imprezach tenisowych na calym swiecie.
W przyszlosci chcemy z grupa tenisowych zapalencow [tez innych narodowosci], wybrac na wielodniowe turnee tenisowe po Polsce.

Pozdrawiam milo :)
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior

Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
gabrjel

Post autor: gabrjel »

albano1947 pisze:Halo dslonce
Pan Artun z wlasnej nieprzymuszonej woli sam skasowal swoje posty.
To dziwne bo na forum postów bez statusu moda albo admina kasować nie można....

każdy może to empirycznie sprawdzić...
.

Co do tego Pana A. - to widać że może cenzury nie ma ale moda na zakładanie dodatkowych kont aby utrzymać "virtualnych sprzymierzeńców" się rozprzestrzenia... nie będę przytaczał przykładów. [jeśli ktoś jest uparty to czemu nie ? - mogę przytoczyć]...

To gwoli wyjaśnienia ze strony "intensywnie obserwującej"
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
ODPOWIEDZ