Dorośli fani Lego w Luksemburgu?

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Ferres

Dorośli fani Lego w Luksemburgu?

Post autor: Ferres »

Luksemburg to mały kraj i nie należy się po nim spodziewać zbyt wiele :), ale może wśród czytelników Polska.lu lub ich znajomych są jacyś AFOLe (dorośli fani Lego)? Jakoś tak głupio nie mieć z kim pogadać o swoim hobby, w Polsce jednak to inaczej wygląda.
Ostatnio zmieniony 12-09-2008, 14:53 przez Ferres, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Ferres pisze:Luksemburg to mały kraj i nie należy się po nim spodziewać zbyt wiele
O!...i tu sie mylisz, czlowieku!!!...masz dola?...depreche?....czy jak??!!
Ferres

Brak AFOLi w Luksemburgu?

Post autor: Ferres »

Po prostu mieszkam już ponad rok w Luksie i nie udało mi się znaleźć innych pasjonatów mojego hobby. W Warszawie zajęło mi to miesiąc, więc jest jakaś różnica :) Generalnie chodziło mi o to, że w Luksemburgu - z racji samych jego rozmiarów - może nie być zbyt dużo innych AFOLi ani rozwiniętej "sceny" :). Tylko tyle :)
clematis

Post autor: clematis »

bamaza42 pisze:
Ferres pisze:Luksemburg to mały kraj i nie należy się po nim spodziewać zbyt wiele
niestety to prawda.

<shock>
elżbieta

Post autor: elżbieta »

Moja córka jest fanką lego ale nie ma jeszcze 3 lat <mrgreen>
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Ferres, wiesz, moze zaatakowac to z innej strony. Jezeli nie mozesz znalezdz pasjonatow, to moze czas na zmiane hobby. Polecam picie. Mysle ze nawet na tym forum w mig znajdzesz pasjonatow ;)

Ale tak na serio - moze napisalbys wiecej. Chodzi o artystyczne wyrazenie, budowe miasteczek, pociagow itd, czy masz na mysli ta nowa serie robotow opartych na mikroprocesorach (cos o tym ostatnio czytalem)?
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
jespere

Post autor: jespere »

Moj syn (2,5r) zbudowal dzis dzwig czy cos w tym stylu, mam foto. chcesz sie wymienic?
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

clematis pisze:
bamaza42 pisze:
niestety to prawda.

<shock>
Oj, ludzie....to co Wy tu jeszcze robicie?....A jedzciez sobie tam, gdzie fajnie.... <czesc>
madziara

Post autor: madziara »

Moj maz uwielbia LEGO (jest Dunczykiem, a do tego inzynierem, a to wiele tlumaczy) i ciagle mowi, ze nie moze sie doczekac, jak nasi synowie beda starsi, zeby mogl sobie wreszcie kupic Lego Technics i sie troche pobawic. Ale moze nie musi czekac do tego czasu, tylko moglby sobie poukladac i pogadac na ten temat z Toba? Napisz wiadomosc na priva to sie skontaktujemy!

Pozdrowienia,

Magda

PS: Bamaza, Twoje posty sa na prawde nie na temat!
Awatar użytkownika
minka

Re: Dorośli fani Lego w Luksemburgu?

Post autor: minka »

Ferres pisze:w Polsce jednak to inaczej wygląda.
W Polsce tzn. gdzie w Warszawie?
ODPOWIEDZ