Ja trzymam... Sam bede testowac w przyszlym tygodniu. Licze na to, ze i mnie sie udabamaza42 pisze:trzymajcie kciuki
Wymiana kart C+
Moderator: LuxTeam
regulamin umowy o abonament:dslonce pisze:A ty grasz? wywożąc dekoder (kartę) za granicę? Przecież to niezgodne z regulaminem/umową....ania_411 pisze:no ale jak się okazuje, cyfra też nie gra fair play
art.4, &2.1.
używanie sprzętu (w tym karty) dopuszczalne jest wyłącznie na terytorium RP.
a więc nie jestem ok, ale myślę, że jakbyśmy wszyscy grali fair play to cyfra straciłaby znaczną część klientów. nie mam tu na myśli tylko luxa ale i inne kraje do których wywożone są dekodery i karty. jednak mimo wszystko uważam, że jeśli płace za daną usługe to chciałabym ją otrzymywać w całości a nie tylko po części.
a co do nowej karty to jeszcze nie doszła, mam nadzieje że na prawde nie zaginęła nigdzie na poczcie, bo będą jaja

nam takze udało sie bezproblemowo, cyfra dołączyła taką instrukcje obsługi zmiany karty, że chyba ciężko byłoby coś spaprać;)
chciałam jeszcze tylko zwrócić uwagę na to, że odbieramy znów takie programy jak TV4, ZONE REALITY, ZONE CLUB czy DISCOVERY. nie wiem czy to zasługa nowej karty czy nie, w każdym bądz razie znów wiem za co płace
w sumie polskich programów jest ponad 40, więc myśle że 38 zł (11e!) to niezbyt wygórowana cena (przez pierwsze 10 miesiecy mieliśmy 30% zniżki i płaciliśmy 28 zł )
pozdrawiam
chciałam jeszcze tylko zwrócić uwagę na to, że odbieramy znów takie programy jak TV4, ZONE REALITY, ZONE CLUB czy DISCOVERY. nie wiem czy to zasługa nowej karty czy nie, w każdym bądz razie znów wiem za co płace

w sumie polskich programów jest ponad 40, więc myśle że 38 zł (11e!) to niezbyt wygórowana cena (przez pierwsze 10 miesiecy mieliśmy 30% zniżki i płaciliśmy 28 zł )
pozdrawiam
No właśnie miałem o to zapytać - prawdopodobnie dawno nie robiłaś wyszukiwania kanałów, a jakiś czas temu C+ zrobiła dość sporą rewolucję w rozmieszczeniu kanałów na satelicie. Przy okazji aktywacji karty musiałaś uruchomić wyszukiwanie kanałów, więc jakby "niechcący" się naprawiłoania_411 pisze:chciałam jeszcze tylko zwrócić uwagę na to, że odbieramy znów takie programy jak TV4, ZONE REALITY, ZONE CLUB czy DISCOVERY. nie wiem czy to zasługa nowej karty czy nie, w każdym bądz razie znów wiem za co płace

"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain