Potrzebuje przetestowac kartę graficzną PCI-Express
Moderator: LuxTeam
Potrzebuje przetestowac kartę graficzną PCI-Express
Potrzebuje przetestować kartę graficzną PCI-Express czy jest sprawna. Jeśli ktoś posiada taka kartę to chętnie sprawdzę czy u mnie działa - jeśli tak (co będzie oznaczało że spaliła się karta a nie MB) to chętnie odkupię
Pozdrawiam
Tr0n
Tr0n
-
Halo ..
Jezeli masz skopany MB, to nic nie bedzie dzialalo. Jezeli masz na kompie w biosie kropki albo brakujace litery. Jezeli masz na Winie paski czy fauszywe kolory. Napewno jest kopnieta karta graficzna.. Napisz dokladnie co masz na ekranie po wlaczeniu kompa.
Jezeli masz skopany MB, to nic nie bedzie dzialalo. Jezeli masz na kompie w biosie kropki albo brakujace litery. Jezeli masz na Winie paski czy fauszywe kolory. Napewno jest kopnieta karta graficzna.. Napisz dokladnie co masz na ekranie po wlaczeniu kompa.
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
ale jeśli jest walnięta grafika na amen to też nie zobaczę nic - prawda? Ekran nie wychodzi ze stanu uśpienia, MB reaguje na włączanie, wentylatory ruszają więc jest nadzieją że to tylko grafikaalbano1947 pisze:Jezeli masz skopany MB, to nic nie bedzie dzialalo. Jezeli masz na kompie w biosie kropki albo brakujace litery. Jezeli masz na Winie paski czy fauszywe kolory. Napewno jest kopnieta karta graficzna.. Napisz dokladnie co masz na ekranie po wlaczeniu kompa.
Pozdrawiam
Tr0n
Tr0n
-
Powinnes miec bios ktory pracuje bez zadnej zaleznosci od grafiki ... Grafika ma wlasny bios .. Jezeli pracuje Motheboard to napewnop na nim pali sie zielona albo czerwona lampka w zaleznosci od marki MB Pozdrawiam
ps sprawdz palcem albo na sluch czy pracuje hdd. Jak pracuje to napewno MB jest ok
ps sprawdz palcem albo na sluch czy pracuje hdd. Jak pracuje to napewno MB jest ok
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Jeśli MB dobra to bez VGA masz beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep z beepera bez VGA
jeśli nie dobra to sorki :P
co do PCIe - mogę Ci pożyczyć jakieś zabytkowe NV280, albo Ati1300 bo takich mam... i wszystkie LowProfile ale po nią to się do mnie do worka musisz kopsnąć :P
co do PCIe - mogę Ci pożyczyć jakieś zabytkowe NV280, albo Ati1300 bo takich mam... i wszystkie LowProfile ale po nią to się do mnie do worka musisz kopsnąć :P
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Napisz gdzie i w jakich godzinachgabrjel pisze:Jeśli MB dobra to bez VGA masz beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep z beepera bez VGA
Pozdrawiam
Tr0n
Tr0n