Spanie w Bratyslawie

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
digilante

Spanie w Bratyslawie

Post autor: digilante »

Witam... czy ktos ma jakies namiary na tanie ale czyste spanie w Bratyslawie? Tak sie zlozylo ze mozemy tam (prawie) za darmo doleciec, wiec razem z tanszym noclegiem moglo by to byc fajnym nisko-budzetowym wypadem w jakis weekend...

Prosze nie o linki do popularnych wyszukiwarek bo te juz znam dobrze - chodzi raczej o jakis znany prywatny nocleg, itd.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

mam coś dla Ciebie digilante http://www.couchsurfing.org/login.html?auth_logout=1 tak tak wiem, kolejna stronka, ale to nie jest zwykła stronka, to taka oddolna inicjatywa; jest taka społeczność internautów, którzy oferują sobie wzajemnie i na ogół nieodpłatnie noclegi, np. gostek ma kawalerkę w Bratysławie i użycza Ci klucze na weekend, ba! może nawet odbiera Cie z lotniska etc., w zamian Ty innym razem, jemu, lub innej ososbie z tej społeczności, udostępniasz pokój gdy przyjedzie na weekend do Luksemburga. Sam sie zarejestrowałem, choć jeszcze nie korzystałem, ale znajomi owszem, i byli zadowoleni. Może warto sprobować, jesli masz chwilkę jeszcze na rejestrację i wymianę info z kims z Bratysławy. Ludzie tam mają swoje oceny etc., ktoś niewiarygodny wypada z gry.
Borys

Post autor: Borys »

Bardzo ciekawa inicjatywa.

Ja w podobny sposob zwiedzilem Islandie oraz Jersey.

W 2003 roku nawiazalem kontakt z czlowiekiem z Reykjaviku wpisujac nazwe tego wlasnie miasta w wyszukiwarke gg. W 2004 tak samo postapilem wklepujac Jersey.

Obydwa kontakty okazaly sie na tyle trafione ze Ci ludzie nocowali mnie u siebie w domu.

Na Islandii spedzilem 10 dni! Na Jersey - sam nie pamietam ale mysle ze 4 - 5. W zamian nie oczekiwali nic a po dzis dzien nie mialem okazji sie odwdzieczyc.
Ura Bura Szef Podwóra
ODPOWIEDZ