Hmmm...teraz rozumiem, dlaczego jestes singlem... <haha>byly pisze:ja sam jestem ogromnym balaganiarzem i nikt sie mnie nigdy nie czepial.
Kawa u bylego
Moderator: LuxTeam
Kawa u bylego
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 01:00 przez bamaza42, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobra, to skoro podjales sie misji propagowania trewirskosci w Luxie, to mam pytanie (ale zupelnie na powaznie i nie dla wzbudzania niepotrzebnej atmosfery rywalizacji):byly pisze:Sprobujcie wpasc do mnie na kawe do LADNIEJSZEGO Trewiru
Gdzie w Trewirze daja najlepsza kawe? Ja jezdze tam czasem na zakupy i po udanym Sznepsienjagdzie, jak kazdy mysliwy chetnie bym gdzies usiadl i cos wypil. Znam tylko Veneziano i choc uwazam, ze to miejsce jest calkiem spoko, to na dluzsza mete jednak potrafi sie znudzic, wiec chetnie zamienie je na lepszy model...
na razie nie moge sie wypowiedziec, bo spedzilem w Trewirze 2-3 weekendy.
Ale poniewaz albo w piatek albo w poniedzialek bede "przejmowal" moje mieszkanie polozone jakies 200 m od Hauptmarktu, to postaram sie przetestwac pare lokali, mam nadzieje, ze luksemburskie high society wspomoze mnie od czasu do czasu wizyta w celu obiektywizacji degustacji kawowych czy innych <piwo> <soczek> <kawa>
Ale poniewaz albo w piatek albo w poniedzialek bede "przejmowal" moje mieszkanie polozone jakies 200 m od Hauptmarktu, to postaram sie przetestwac pare lokali, mam nadzieje, ze luksemburskie high society wspomoze mnie od czasu do czasu wizyta w celu obiektywizacji degustacji kawowych czy innych <piwo> <soczek> <kawa>
Byly, moje pytanie jest otwarte i bez okreslonego deadline'u. Przyjmij to jako zaproszenie do wspolpracy w zakresie opracowania profesjonalnego przewodnika "Luksemburczyka w Trewirze". Nawet jesli twoje wypowiedzi na temat Trewiru zostaly sprowokowane koniecznoscia udowodnienia wyzszosci Swiat Bozego Narodzenia nad Swietami Wielkiej Nocy, to i tak uwazam, ze bardzo dobrze sie stalo, bo ekspert ds. Trewiru na tym forum jeszcze sie nie objawil (choc wiem, ze wielu Polakow z Trewiru nas czyta ), a jestem przekonany, ze kazdemu takie porady predzej czy pozniej sie przydadza.
To jak, przyjmujesz posade? Jako wynagrodzenie moge ci na razie zaproponowac dozgonna wdziecznosc, narecze komplementow oraz kawe w najlepszej z wybranych przez ciebie kawiarni w Trewirze. Mam nadzieje, ze na poczatek takie uposazenie cie satysfakcjonuje?
To jak, przyjmujesz posade? Jako wynagrodzenie moge ci na razie zaproponowac dozgonna wdziecznosc, narecze komplementow oraz kawe w najlepszej z wybranych przez ciebie kawiarni w Trewirze. Mam nadzieje, ze na poczatek takie uposazenie cie satysfakcjonuje?
no w zasadzie jeszcze jakies installation allowance by sie przydalo w postaci wlasnorecznie upieczonego sernika albo makowca, ale o szczegolowych warunkach mozemy ponegocjowac przy tej kawie.
Najpierw Bamaza musi przetestowac ze mna kawe w eksluzywnym lokalu szkockiej arystrokracji pod nazwa McDonalds, bo to chyba najblizej polozony punkt gastronomiczny od mojego mieszkania
Najpierw Bamaza musi przetestowac ze mna kawe w eksluzywnym lokalu szkockiej arystrokracji pod nazwa McDonalds, bo to chyba najblizej polozony punkt gastronomiczny od mojego mieszkania
- kajapapaja
ja moge papke piaskową na oleju zaoferować, jeśli mnie do tego eksluzywnego grona dopuścicie....
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu