Kawa u bylego

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
byly

Post autor: byly »

i jak Bamaza zakupy? Udalo sie? Ja zdazylem nawet zrobic szybkie pranie w nowym mieszkaniu, bo kupilem troche bielizny poscielowe.

Poprzedni lokator zostawil mi butelke 15-letnej whisky w prezencie, wiec juz jakis konkret na housewarming party jest :D
W living roomie sa 3 sofy, wszystkie rozkladane, wiec w sumie nawet i 6 osob moze tam sie przespac, wiec nic tylko jakis termin ustalac pod koniec listopada, tylko nie 2 grudnia, bo nie moge na kacu do pracy przyjsc w pierwszy dzien.....
Awatar użytkownika
inesitka

Post autor: inesitka »

bielizna pościelowa, rozkładane sofy... szykuje się niezła impreza ;) Koniecznie zamieśćcie fotorelację na polska.lu <aparat>
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

No, zakupy udane, jak najbardziej...rurki, sznurowki i trupie czaszki.... :)) - znaczy to wszystko, czego ostatnio w Lux nie moglysmy "trafic"... po drodze jeszcze Moebel Martin (ale bez sukcesu - to samo taniej mamy w Lux i Ikei...), i w koncu na wieczor zjechalysmy do domu...
Ale musze powiedziec, ze mieszkanko super!!! - moja Kaska byla pod wrazeniem - prawie chciala sie juz przeprowadzac... :) - oczywiscie "jej" pokoj, to ten na gorze... <shock> (jako matka - nie wiem, jak mam to rozumiec.... <bezradny> )
A foto relacja?...jasne - bedzie impreza - bedzie fotorelacja <aparat> <mruga>
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

hurakami pisze:Mondo Del Caffe

Verkauf & Caff&egrave;-Bar Trier
Mo-Fr: 8.30-19.00 Uhr,
Sa 8.30-18.00 Uhr
Fahrstraße 10 • 54290 Trier
Tel.: +49 (0) 6 51 - 70 02 93
www.mondodelcaffe.de
patrz, byly - zapomnielismy przetestowac ta kawiarnie....trzeba bedzie nadrobic! ;)
Awatar użytkownika
byly

Post autor: byly »

inesitka pisze:bielizna pościelowa, rozkładane sofy... szykuje się niezła impreza ;) Koniecznie zamieśćcie fotorelację na polska.lu <aparat>
No to w sumie od razu mozna urzadzic pyjama-party ;)

Ale fotoreralcja bedzie dostepna tylko ze specjalnym kodem.... <mrgreen>
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

byly pisze:wiec nic tylko jakis termin ustalac pod koniec listopada
czyli Andrzejki aż się proszą! <mrgreen>
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
ODPOWIEDZ