Kawa u bylego
Moderator: LuxTeam
Primo: Nikt cywilizowany nawet nie probuje dobrowolnie wydostac sie z Luxbyly pisze:to jak sprobowac sie wydostac autobusem z Lux-Ville do cywilizacji
(Ville, czy Nie-Ville, wszystko jedno), bo Lux i tak jest naj. (oder gibt es Steigerung von `am besten`?) <mrgreen>
Secundo: obrazilam sie, jak zapowiadalam.
hihihi.....
- kajapapaja
spoko asiunia- jak nie ten weekendzik to nastepny - mnie pasuje nigdzie sie nie wybieram 

===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Widze Bamaza, ze Ty nie znasz do konca procedur niemieckich: ja zapraszam gosci, ale jednoczesnie bezpardonowo im mowie, ze maja przywiezc ze sobabamaza42 pisze:......byly wzorem niemieckich sasiadow bedzie musial przyjechac do Luxa po kawe.... co by nie pojsc z torbami.... <rotfl>
a) wlasne zakalce
b) wlasna kawe
c) w zasadzie nawet ew. wlasny kubek, bo nie wiem, czy takowe beda w mieszkaniu, chyba ze zdaze w sobote skoczyc do Villeroy i Bocha, zeby zakupic cos odpowiedniego na wizyte High Society

PS
@Asiunia: Steigerung od "am besten", to "am allerbesten"
Mondo Del CaffeMaWi pisze: Gdzie w Trewirze daja najlepsza kawe?
Verkauf & Caffè-Bar Trier
Mo-Fr: 8.30-19.00 Uhr,
Sa 8.30-18.00 Uhr
Fahrstraße 10 • 54290 Trier
Tel.: +49 (0) 6 51 - 70 02 93
www.mondodelcaffe.de
Maja wlasna palarnie i naprawde znaja sie na rzeczy. Choc z ciekawoscia poznam Wasza opinie, co sadzicie o ich kawie. Maja tez lokale w Bittburgu i Wittlich.
h