Ryanair znowu lata do Wroclawia !!!

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Eneko

Post autor: Eneko »

No właśnie, place są w całym Księstwie wypasione, ale tylko na Howaldzie jest taki wysoki wskaźnik placo/dziecka. Nie bardzo mam kiedy chodzić na piwko, ale lokali Ci u nas dostatek, a takie np. mule w Rusticanie są najlepsze. Jest tu też bardzo dużo terenów zielonych, wspaniały park dla biegaczy i rowerzystów, korty,wszystkie prawie możliwe rodzaje sklepów, etc.
misio

Post autor: misio »

W Rusticanie dobra jest tez obsluga :)
Awatar użytkownika
Agata Reinertz

Post autor: Agata Reinertz »

Czy ktos wie kiedy /jezeli w ogole zostana wznowione loty z Frankfurt Hann do Warszawy????
Aga
Chiara
Awatar użytkownika
bisia

Post autor: bisia »

fiona pisze:Ciecze sie ze bedzie mozna latac odmarca , ale jak ja mam sie dostac do domu na swieta ?? Moze ktos sie orientuje w innych polazeniach, mnie nawet zadawala samolot do Berlina (w ostatecznosci) milej sobotki!

Fiona mozesz rainairem do Katowic troche blizej do Wrocka jak z Berlina. Z Pyrzowic kursuja autobusy na dworzec PKP I PKS w Katowicach (35 pln z lotniska do cywilizacji i z powrotem).

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

pozostaje jeszcze pocią albo autobusy Eurobus
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
fiona

Post autor: fiona »

dzieki wszystkim za wskazowki, nigdy jeszcze nie bylam w Katowicach nie wiem czy bym sie tam odnalazla:-)
, tak naprawde musze sie dostac do Zielonej Gory, wiec jednak chyba opcja z Berlinem jest najlepsza to jakies 200 km i zawsze juz ktos moze mnie odebrac:-)
Zycze udanego tygonia!!!!
mil.ka

Post autor: mil.ka »

misio pisze:W Rusticanie dobra jest tez obsluga :)

no ja nie wiem, czy zblazowany kelner, ktory caly czas chodzi na rauszu (bo za barem pociaga z butelki co i rusz), to rzeczywiscie dobra obsluga....

a moze tylko nam sie taki trafil :/
misio

Post autor: misio »

I to wlasnie w kelnerach jest najfajniesze. Sa swojscy, nie udaja niczego, potrafia sie z kazdym dogadac i to chyba w kazdym jezyku. A jak jest sie u nich stalym klientem to mozna liczyc na mile dodatki - dbaja o klientow.

Wiesz, jak szukasz restauracji ĘĄ to chetnie ci podam inny adres.
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

A za to moj znajomy Szkot, wyglada cos zabardzo wycwiczony w sprawach narkotykowych, przysiega ze kupa kelnerow tutaj "przelatuje" wieczor na kokainie, i dla tego tacy gadatliwi, swojscy, tylko ze oczy im tak lataja ze az kreci nam sie w glowie. To nie to samo co kilka kieliszkow whiskey.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
kajapapaja

fiona pisze:tak naprawde musze sie dostac do Zielonej Gory
to bierz "Kiepure" z Koblenz i w Słubicach masz bezpośredni do ZG
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
kajapapaja

fram pisze:wlasciwie bedzie latal. Od 30 marca. <lol> Informacja ze strony przewoznika...
ja może ślepa jestem, ale czy mogę prosić o dokładny link do tej informacji? bo ja jakoś nie mogę znaleźć... :/
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
j23

Post autor: j23 »

kajapapaja pisze:
fiona pisze:tak naprawde musze sie dostac do Zielonej Gory
to bierz "Kiepure" z Koblenz i w Słubicach masz bezpośredni do ZG
Radze szybko probowac bo od 9 grudnia Kiepura nie bedzie jezdzil juz do Koblencji. Mozna bedzie dojechac do Kolonii i jedzie godzine dluzej bo bedzie stal godzine w Hannowerze.
Awatar użytkownika
bisia

Post autor: bisia »

kajapapaja pisze:
fram pisze:wlasciwie bedzie latal. Od 30 marca. <lol> Informacja ze strony przewoznika...
ja może ślepa jestem, ale czy mogę prosić o dokładny link do tej informacji? bo ja jakoś nie mogę znaleźć... :/
Prosze bardzo
From Frankfurt (Hahn) To Biarritz 15 Apr 08
Budapeszt 31 Oct 07
Fuerteventura 30 Oct 07
Granada-Jaén 16 Apr 08
Madryt 30 Oct 07
Balaton (Hungary) 15 Apr 08
Tenerife South 30 Oct 07
Verona 16 Apr 08
Wrocław 30 Mar 08

i link
http://www.ryanair.com/site/PL/newroute ... s=MYFLIGHT

wyszukaj tylko odpowiednie lotnisko i juz masz.

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ