Ryanair znowu lata do Wroclawia !!!
Moderator: LuxTeam
No właśnie, place są w całym Księstwie wypasione, ale tylko na Howaldzie jest taki wysoki wskaźnik placo/dziecka. Nie bardzo mam kiedy chodzić na piwko, ale lokali Ci u nas dostatek, a takie np. mule w Rusticanie są najlepsze. Jest tu też bardzo dużo terenów zielonych, wspaniały park dla biegaczy i rowerzystów, korty,wszystkie prawie możliwe rodzaje sklepów, etc.
- Agata Reinertz
fiona pisze:Ciecze sie ze bedzie mozna latac odmarca , ale jak ja mam sie dostac do domu na swieta ?? Moze ktos sie orientuje w innych polazeniach, mnie nawet zadawala samolot do Berlina (w ostatecznosci) milej sobotki!
Fiona mozesz rainairem do Katowic troche blizej do Wrocka jak z Berlina. Z Pyrzowic kursuja autobusy na dworzec PKP I PKS w Katowicach (35 pln z lotniska do cywilizacji i z powrotem).
Pozdrawiam
- kajapapaja
A za to moj znajomy Szkot, wyglada cos zabardzo wycwiczony w sprawach narkotykowych, przysiega ze kupa kelnerow tutaj "przelatuje" wieczor na kokainie, i dla tego tacy gadatliwi, swojscy, tylko ze oczy im tak lataja ze az kreci nam sie w glowie. To nie to samo co kilka kieliszkow whiskey.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
- kajapapaja
to bierz "Kiepure" z Koblenz i w Słubicach masz bezpośredni do ZGfiona pisze:tak naprawde musze sie dostac do Zielonej Gory
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
- kajapapaja
ja może ślepa jestem, ale czy mogę prosić o dokładny link do tej informacji? bo ja jakoś nie mogę znaleźć...fram pisze:wlasciwie bedzie latal. Od 30 marca. <lol> Informacja ze strony przewoznika...
eurokraci.eu
eurokraci.eu
Radze szybko probowac bo od 9 grudnia Kiepura nie bedzie jezdzil juz do Koblencji. Mozna bedzie dojechac do Kolonii i jedzie godzine dluzej bo bedzie stal godzine w Hannowerze.kajapapaja pisze:to bierz "Kiepure" z Koblenz i w Słubicach masz bezpośredni do ZGfiona pisze:tak naprawde musze sie dostac do Zielonej Gory
Prosze bardzokajapapaja pisze:ja może ślepa jestem, ale czy mogę prosić o dokładny link do tej informacji? bo ja jakoś nie mogę znaleźć...fram pisze:wlasciwie bedzie latal. Od 30 marca. <lol> Informacja ze strony przewoznika...
From Frankfurt (Hahn) To Biarritz 15 Apr 08
Budapeszt 31 Oct 07
Fuerteventura 30 Oct 07
Granada-Jaén 16 Apr 08
Madryt 30 Oct 07
Balaton (Hungary) 15 Apr 08
Tenerife South 30 Oct 07
Verona 16 Apr 08
Wrocław 30 Mar 08
i link
http://www.ryanair.com/site/PL/newroute ... s=MYFLIGHT
wyszukaj tylko odpowiednie lotnisko i juz masz.
Pozdrawiam