zasady zobowiązują.....

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Agnieszka

Post autor: Agnieszka »

MaWi pisze:
bamaza42 pisze:Nie wiem, jak inni, ale ja w zadnym z moich postow (przejrzalam) nikogo nie probowalam nawet obrazic ...
Bama, pamietaj, ze czasem, zeby kogos obrazic, wystarczy miec inne zdanie ;) Nie zapominaj tez, ze to jest nie tylko forum, na ktorym sie pisze po polsku, ale takze takie, na ktorym sie mysli po polsku, a wiec przekonywanie kogokolwiek do czegokolwiek musi nieuchronnie prowadzic do nieporozumien i zaostrzenia postaw.

Chyba, ze potrafisz mi przytoczyc z pamieci choc jeden fakt z zycia Polakow, gdzie ktos komus w wyniku dyskusji przyznal racje w sprawach swiatopogladu? Ja w kazdym razie czegos takiego w swoim niewiele krotszym od twojego zyciu jeszcze nie doswiadczylem.

Ale wiesz – po prostu trzeba miec na to luz i od razu zycie staje sie kolorowe <mrgreen>
Nie moge sie zgodzic z pierwszym stwierdzeniem. Zaznaczam, ze mowie o sobie, mnie nie obraza fakt, ze ktos ma inne zdanie niz ja. Nie lubie jesli sugeruje sie, ze np. zaglosowalam na pis a potem elegancko wyjechalam plawic sie w luksusie. Nie bede pisala czy i na kogo glosowalam, poniwaz Bamaza zaznaczyla, ze jej to nie interesuje i vice versa.
Coz znowu sie powtorze: odczucia sa rzecza subiektywna.

Co do luzu to jestem calkowicie za ;)
mslawomir

Post autor: mslawomir »

byly pisze:
bamaza42 pisze:1.
6. ...i nie che mi sie juz na ten temat wiecej pisac.... <ziew>
Nie dziwie Ci sie, bo ta dyskusja przebiega wg nastepujace schematu

. kazdy moze robic, co uwaza za stosowne, drog jest wiele. Ale prawdziwa wielkosc mozna odkryc jedynie w mojej drodze (=Slawomira)
dzieki byly :) troche to trwalo, ale jak widac skutecznie :)

"poczytaj mi..." dedykuje Tobie, moze nast. razem nie bedziesz czytal wybiorczo :)

a wlasciwie czytaj, mi to nie przeszkadza.......

pozdr

milego dnia

s.
ODPOWIEDZ