Dzień coraz lepszy, jeśli idzie np. o pogodę,
Dzisiaj ku mojemu zdumieniu ruch na autostradzie i drogach dojazdowych w porannych godzinach szczytu był niemal zerowy. Początek kolejnych ferii ? Święto ? Zmiana czasu ? Wypadek na drodze ? Wszystko to wykluczam, nie narzekam, ale zdziwiło mnie ; ). Jakby tego było mało, w ciągu dnia widziałem sobowtóry: xtheo7, wilqs72 ... i mojej teściowej. Poważnie!
Zdrowia!
Nietypowe w Luksemburgu
Moderator: LuxTeam
Nietypowe w Luksemburgu
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie [G.J.Gigol]
Re: Nietypowe w Luksemburgu
Może to przez Boże Ciało?
albo przez Tour de Luxembourg?
i przez wypadek na autostradzie na wysokości Munsbach, teraz już wiem
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie [G.J.Gigol]
Pandziu drogi, Pan Doktor wyraznie powiedzial, zebys bral Jedna rozowa pigulke PO kolacji, a nie TRZY rano na czczo!
Sluchaj Pana Doktora na przyszlosci i przestan jezdzic po szynach kolejowych, bo co prawda ruch tam bardzo maly, ale jest to prawnie zakazane.
Sluchaj Pana Doktora na przyszlosci i przestan jezdzic po szynach kolejowych, bo co prawda ruch tam bardzo maly, ale jest to prawnie zakazane.
Bardzo dziękuję Koleżeństwu za odzew w temacie.