Happy in Luxembourg :)
Moderator: LuxTeam
Każdy widzi to co chce,inesitka pisze:na to bym nie wpadła. ale mało znam się na filozofii
jak się patrzy przez pryzmat własnych przejść to i można by powstanie warszawskie tam zobaczyć ...
Ja tam widzę wesołych ludzi nie mających frustracji, albo dopiero przyjechali do Luksemburga
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
ale...ale...to chyba jakos nie na temat?...Naprawde probuje, ale nijak nie jestem w stanie znalezc odniesienia tego posta do filmiku zamieszconego przez Inesitke....barykada?... <bezradny>Kulunka pisze:Fakt, gdyby nie Smoleńsk Krym byłby ciągle ukraiński, a tak....Pytanie, po której stronie barykady była Inesitka?
Taki czarny humor, ale temat Smoleńska nie ja wywołałem, od razu zaznaczam. Ogólnie Ci co opowiadają się za tym, jak to tam, gender, stawiani są w opozycji wobec męczenników ze Smoleńska, tu znowu, nie mój podział. Wydało mi się, że Inesitka kwestionuje tragedię smoleńską, stąd uznałem, być może pochopnie, że była tam gdzie stało ZOMO.bamaza42 pisze:
ale...ale...to chyba jakos nie na temat?...Naprawde probuje, ale nijak nie jestem w stanie znalezc odniesienia tego posta do filmiku zamieszconego przez Inesitke....barykada?... <bezradny>
R.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, nie lewą.