Najmłodszy forumowicz

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
wilqs72

Najmłodszy forumowicz

Post autor: wilqs72 »

Z niekłamaną dumą donoszę, że 04.06.2007 o godz. 14:42 przyszedł na świat najmłodszy - mam nadzieję - forumowicz forum polska.lu, na razie oczywiście bierny, ale za parę lat...

Przewidywany termin porodu był trochę późniejszy (23.06), ale dzidziuś oraz jego mama zdecydowali się na wcześniejsze rozwiązanie. Akcja była prawie jak w amerykańskim filmie - o godz. 14:15 z piskiem opon (niestety nie opanowałem jeszcze dostatecznie zawracania na ręcznym) podjechaliśmy pod klinikę Dr Bohler na Kirchberg-u, a o 14:42 mały Julek zamiast u mamy w brzuchu był już u mamy na brzuchu.

Poniżej kilka zdjęć, niestety jakość nie najlepsza, bo oczywiście tata zabrał aparat, ale nie sprawdził stanu naładowania baterii :(. Sytuację uratował aparat w telefonie, i w sumie wyszło nie tak najgorzej :)
Załączniki
to_chlopak.jpg
nie_ma_jak_u_mamy.jpg
tuz_po_porodzie.jpg
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Awatar użytkownika
hurakami

Post autor: hurakami »

Wilqs, serdecznie gratuluje i bardzo sie ciesze, ze rodzina sie powieksza! Przekaz pozdrowienia wszystkim, szczegolnie dzielnej zonie!
m
Agnieszka

Post autor: Agnieszka »

Swietnie, moje(nasze) gratulacje!!!!!!
Gorace usciski dla Julka i wspanialej mamy(pewnie odetchnela z ulga, ze wreszcie podjal meska decyzje) i oczywiscie taty. Teraz pozostaje tylko powrot do domu i integracja z bracmi.
<mrgreen>
Awatar użytkownika
szymbi

Post autor: szymbi »

Bardzo się cieszymy! Gratulujemy! I pozdrawiamy Waszą powiększoną rodzinkę! Szczególne
owacje dla dzielnej mamy!
Czy Julek będzie już w piątek na treningu w Walfer? Mamy chyba dla Niego koszulkę w odpowiednim rozmiarze ;)
Ściskamy raz jeszcze
Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

GRATULACJE! I wszystkiego dobrego dla powiekszonej rodzinki :)
dag
kot00

Post autor: kot00 »

Witamy Julka. Gratulacje dla mamy i taty. Pozdrowienia dla calej rodziny.
MaWi

Post autor: MaWi »

Gratulacje takze ode mnie wraz z malzonka! Ani sie obejrzymy, jak maly Julek dolaczy do wspolnych zabaw coraz wiekszej gromadki naszych forumowych super dzieciakow!

pozdrowienia dla zony i starszego julkowego rodzenstwa :)

MaWi
Awatar użytkownika
kaszub

Post autor: kaszub »

Gratulacje dla szczesliwej rodzinki od kaszubow!!! Wszystkiego najlepszego dla malego Julka i jego bohaterskiej mamy!
Pozdrowienia.
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

kajapapajowa rodzinka też przyłącza się do gratulacji - rosnie nam w siłe nasza polska społeczność ;)
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

Gratulacje i Wszystkiego Najlepszego <soczek> !!
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
smavil

Post autor: smavil »

Gratulacje! ;)
Awatar użytkownika
madi82

Post autor: madi82 »

GRATULKI DLA MAMY (ŻONY) I SYNECZKA. :))))))))))))
PS. Super imie:)
POZDRAWIAM ŻYCZĄC jak najwiecej PRZESPANYCH NOCY:)
Awatar użytkownika
oley11

Post autor: oley11 »

no to w pytke! gratulacje!
asiunia

Post autor: asiunia »

wilqs72 pisze:Z niekłamaną dumą donoszę, że 04.06.2007 o godz. 14:42 przyszedł na świat najmłodszy - mam nadzieję
Ha! Znam mloszego!:) Przyszedl na swiat tego samego dnia, ale... o godz. 20.15! Rowniez chlopak, rowniez trzeci, rowniez „troche“ przed czasem:))

Gratuluje serdecznie!! I usciski dla Julka i mamy, i taty tez, i oczywiscie dla dumnych braciszkow rowniez!
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

asiunia pisze:Ha! Znam mloszego!:) Przyszedl na swiat tego samego dnia, ale... o godz. 20.15! Rowniez chlopak, rowniez trzeci, rowniez „troche“ przed czasem:))
A zarejestrował się na forum? bo Julek juz tak ;-)

A tak w ogóle - serdeczne podziękowania dla wszystkich za gratulacje, pozdrowienia, uściski i inne przejawy sympatii - tak zbiorczo, bo deficyt czasowy nie pozwala mi na spędzanie zbyt wiele czasu przy komputerze.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
ODPOWIEDZ