Najmłodszy forumowicz
Moderator: LuxTeam
Najmłodszy forumowicz
Z niekłamaną dumą donoszę, że 04.06.2007 o godz. 14:42 przyszedł na świat najmłodszy - mam nadzieję - forumowicz forum polska.lu, na razie oczywiście bierny, ale za parę lat...
Przewidywany termin porodu był trochę późniejszy (23.06), ale dzidziuś oraz jego mama zdecydowali się na wcześniejsze rozwiązanie. Akcja była prawie jak w amerykańskim filmie - o godz. 14:15 z piskiem opon (niestety nie opanowałem jeszcze dostatecznie zawracania na ręcznym) podjechaliśmy pod klinikę Dr Bohler na Kirchberg-u, a o 14:42 mały Julek zamiast u mamy w brzuchu był już u mamy na brzuchu.
Poniżej kilka zdjęć, niestety jakość nie najlepsza, bo oczywiście tata zabrał aparat, ale nie sprawdził stanu naładowania baterii . Sytuację uratował aparat w telefonie, i w sumie wyszło nie tak najgorzej
Przewidywany termin porodu był trochę późniejszy (23.06), ale dzidziuś oraz jego mama zdecydowali się na wcześniejsze rozwiązanie. Akcja była prawie jak w amerykańskim filmie - o godz. 14:15 z piskiem opon (niestety nie opanowałem jeszcze dostatecznie zawracania na ręcznym) podjechaliśmy pod klinikę Dr Bohler na Kirchberg-u, a o 14:42 mały Julek zamiast u mamy w brzuchu był już u mamy na brzuchu.
Poniżej kilka zdjęć, niestety jakość nie najlepsza, bo oczywiście tata zabrał aparat, ale nie sprawdził stanu naładowania baterii . Sytuację uratował aparat w telefonie, i w sumie wyszło nie tak najgorzej
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
- kajapapaja
kajapapajowa rodzinka też przyłącza się do gratulacji - rosnie nam w siłe nasza polska społeczność
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Ha! Znam mloszego!:) Przyszedl na swiat tego samego dnia, ale... o godz. 20.15! Rowniez chlopak, rowniez trzeci, rowniez „troche“ przed czasem:))wilqs72 pisze:Z niekłamaną dumą donoszę, że 04.06.2007 o godz. 14:42 przyszedł na świat najmłodszy - mam nadzieję
Gratuluje serdecznie!! I usciski dla Julka i mamy, i taty tez, i oczywiscie dla dumnych braciszkow rowniez!
A zarejestrował się na forum? bo Julek juz tak ;-)asiunia pisze:Ha! Znam mloszego!:) Przyszedl na swiat tego samego dnia, ale... o godz. 20.15! Rowniez chlopak, rowniez trzeci, rowniez „troche“ przed czasem:))
A tak w ogóle - serdeczne podziękowania dla wszystkich za gratulacje, pozdrowienia, uściski i inne przejawy sympatii - tak zbiorczo, bo deficyt czasowy nie pozwala mi na spędzanie zbyt wiele czasu przy komputerze.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain