Tusk vs ACTA

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

MaWi pisze:Chlopaki, jak obiecacie, ze wyskoczycie z takim transparentem w sobote na Placu Armiejskim, to ja moge obiecac, ze przyjde i nasptrykam Wam fotek i wpuszcze na polska.lu w formie fotoreportazu. Pasi?
MaWi - ja mogę obiecać, że mnie tam na pewno nie będzie, i to nie ze względu na transparent, ale na przedmiot manifestacji. Mogę natomiast obiecać, że jak tylko nadarzy się stosowna okazja do manifestowania - wystąpię z takim transparentem i w asyście kolegi Borysa, o czym nie omieszkam cię wcześniej poinformować.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
MaWi

Post autor: MaWi »

wilqs72 pisze:Mogę natomiast obiecać, że jak tylko nadarzy się stosowna okazja do manifestowania - wystąpię z takim transparentem i w asyście kolegi Borysa, o czym nie omieszkam cię wcześniej poinformować.
No, to jestesmy umowieni i ja oczywiscie trzymam Cie za slowo (mam nadzieje, ze Cie to nie krepuje?)
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

wilqs72 pisze: jak tylko nadarzy się stosowna okazja do manifestowania - wystąpię z takim transparentem
okazja znajdzie się zawsze ! zamanifestujcie brak polskiej kiełbasy zawsze na swoim miejscu w sklepach GDL <mrgreen> <mrgreen>
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
gabrjel

Post autor: gabrjel »

panda pisze:
wilqs72 pisze: jak tylko nadarzy się stosowna okazja do manifestowania - wystąpię z takim transparentem
okazja znajdzie się zawsze ! zamanifestujcie brak polskiej kiełbasy zawsze na swoim miejscu w sklepach GDL <mrgreen> <mrgreen>
Coś białe misie cicho ostatnio, może zajęte czymś innym ?

Obrazek
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
ODPOWIEDZ