problem z wyslaniem wiadomosci z polska.lu
Moderator: LuxTeam
problem z wyslaniem wiadomosci z polska.lu
Witam:)
Czy ktos moze mnie oswiecic dlaczego moje wiadomosci na pw po klikniciu "wyslij" nie wysylaja sie tylko laduja w zakladce "do wyslania"? Z gory dziekuje i pozdrawiam:)
Czy ktos moze mnie oswiecic dlaczego moje wiadomosci na pw po klikniciu "wyslij" nie wysylaja sie tylko laduja w zakladce "do wyslania"? Z gory dziekuje i pozdrawiam:)
Re: problem z wyslaniem wiadomosci z polska.lu
temat poruszany kilkukrotnie - wiadomosci pozostaja w zakladce "do wyslania" do czasu, kiedy adresat ich nie przeczytaalutka84 pisze:Witam:)
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
Jest tak jak mówi wilqs72wilqs72 pisze:temat poruszany kilkukrotnie - wiadomosci pozostaja w zakladce "do wyslania" do czasu, kiedy adresat ich nie przeczyta
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Jest tak jak mowi gabrjel <rotfl>gabrjel pisze:Jest tak jak mówi wilqs72wilqs72 pisze:temat poruszany kilkukrotnie - wiadomosci pozostaja w zakladce "do wyslania" do czasu, kiedy adresat ich nie przeczyta
Ura Bura Szef Podwóra
Co poradzic – musze sie tym razem zgodzic z Borysem.Borys pisze:Jest tak jak mowi gabrjel <rotfl>gabrjel pisze:Jest tak jak mówi wilqs72wilqs72 pisze:temat poruszany kilkukrotnie - wiadomosci pozostaja w zakladce "do wyslania" do czasu, kiedy adresat ich nie przeczyta
Jest tak jak mowi Borys <mrgreen>
Musze przyznac racje. Jest tak jak mowia szanowni koledzy.MaWi pisze:Co poradzic – musze sie tym razem zgodzic z Borysem.Borys pisze:Jest tak jak mowi gabrjel <rotfl>gabrjel pisze: Jest tak jak mówi wilqs72
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Swieta racja <peace>digilante pisze:Musze przyznac racje. Jest tak jak mowia szanowni koledzy.MaWi pisze:Co poradzic – musze sie tym razem zgodzic z Borysem.Borys pisze: Jest tak jak mowi gabrjel <rotfl>
...nie moglam sie powstrzymac.... <rotfl>