tez pieknie
Moderator: LuxTeam
tez pieknie
moze w nowym watku?....Udalo sie.....aczkolwiek widok z mojej kuchni jest teraz zgola inny....
... czyżby mnie również zaatakował wirus ukrywający się pod nazwą "download limiter" 
z drugiej strony dane w profilu mówią, że: "[Upload całkowity: 374,39 KB / Quota: 4 MB / 9% całości]", więc o co chodzi?

z drugiej strony dane w profilu mówią, że: "[Upload całkowity: 374,39 KB / Quota: 4 MB / 9% całości]", więc o co chodzi?
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
Tez tak mam, czyli, ze niestety nie ma szacunku dla wladzy na polska.lubamaza42 pisze:To ja dodam jeszcze jeden feler - zalaczam pliki (zdjecia), powiedzmy 5, z czego widoczne sa powiedzmy 3 albo 4...podczas gdy wszystkie "wygladaly" na zalaczone poprawnie... ?

Na marginesie – problemy z zalacznikami zaczely sie po przebudowaniu kodu w celu uzyskania takiego ladnego portalu, jaki obecnie mamy. Cos tam sie ze soba gryzie. Mam nadzieje, ze sie w koncu zagryzie i bedzie OK, bo nie chcialbym powracac do starego layoutu polska.lu, o ile jeszcze pamietacie jak to wygladalo...