Ostatnio jak wracałem - na szczęście w drodze z a nie na lotnisko - okazało się że kawałek drogi jest zamknięty i chyba z godzinę <!> szukałem objazdu.
Tym razem w drodze na lotnisko wolałbym się nie "naciąć" i zawczasu zasięgam języka
Moderator: LuxTeam
O proszę, a ja w jednym filmie słyszałem, że mleko ma najszybszy transport - no ale to chyba tylko w PolsceMaWi pisze:Ja jechalem ostatnio pod koniec stycznia i zadnych utrudnien nie zauwazylem. Jesli nie liczyc jednej cysterny z mlekiem, za ktora trzeba sie bylo wlec 40 km/h na najdluzszym odcinku bez mozliwosci wyprzedzania, to generalnie droga byla spoko – nie bylo zadnych robot, zwezen ani blokad. Tak bylo przynajmniej 3 tygodnie temu.
Typowe dla Policajow w Dojczlandii. Takze tzw."ruchome fotoradary" miewaja poukrywane w ten sposob. Jedziesz, patrzysz – na poboczu stoi zaparkowany samochod (najczesciej kombi), a tu nagle – <aparat> i z tylniej szyby dostajesz oslepiajacym pomaranczowym fleszem prosto w oczy.simmo pisze:Cwany lisek z niego, bo radar byl ukryty w nieoznakowanym samochodzie stojacym przy skrzyzowaniu