Witam!!!
Mieszkam w Esch i szukam osoby chetnej czasami na wieczorne wypady do knajpy i pogaduchy!!! ))))
osoby chetne prosze o kontakt na poczte, maile odbieram codziennie )))
pozdrawiam i zachecam!!![/b]
DLA POLAKOW MIESZKAJACYCH W ESCH!!!!
Moderator: LuxTeam
-
Cześć Pati! jak się miewasz? Wprawdzie nie mieszkam w Esch... ale chętnie umówiłbym się z Tobą na piwo. Chyba że wypijasz je całymi beczkami :-)))) wtedy wymiękne. Zostanę przy małym jasnym bo przecierz będę musiał jakoś wrócić do Arlon.
W Ech sur Alzette bywam dosyć często. (Sądzę że tam właśnie mieszkasz). Miejscowości zaczynających się od 'Ech' jest stosunkowo sporo w tym kraju, chociażby Ech-sur-Schure. Byłem tam niedawno. Przepiękną okolica. Zniewala swą malowniczością. Lubisz czasem pojeździć i pozwiedzać? Ja owszem. Pogoda ostatnio dopisuje, wiosna w pełni, trzeba korzystać! Jeśli chcesz mogę Cię tam zabrać. A może odkryjemy razem jakieś inne równie cudowne miejsce? Kto wie...
Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź. Piotr.
W Ech sur Alzette bywam dosyć często. (Sądzę że tam właśnie mieszkasz). Miejscowości zaczynających się od 'Ech' jest stosunkowo sporo w tym kraju, chociażby Ech-sur-Schure. Byłem tam niedawno. Przepiękną okolica. Zniewala swą malowniczością. Lubisz czasem pojeździć i pozwiedzać? Ja owszem. Pogoda ostatnio dopisuje, wiosna w pełni, trzeba korzystać! Jeśli chcesz mogę Cię tam zabrać. A może odkryjemy razem jakieś inne równie cudowne miejsce? Kto wie...
Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź. Piotr.