Laweta potrzebna
Moderator: LuxTeam
Laweta potrzebna
Witam,
Mam problem z samochodem. Musialem go zostawic w centrum miasta. Poszukuje lawety, ktora w miare przystepnej cenie zawiezie moja Avensis do garazu na Bertrange.
Czy ktos moze polecic jakas firme?
Z gory dziekuje za pomoc,
Krzysztof
Mam problem z samochodem. Musialem go zostawic w centrum miasta. Poszukuje lawety, ktora w miare przystepnej cenie zawiezie moja Avensis do garazu na Bertrange.
Czy ktos moze polecic jakas firme?
Z gory dziekuje za pomoc,
Krzysztof
ACL
Na przyszlosc polecam Automobil Club Luxembourg
Czlonkowstwo na rok kosztuje euro 89,50 na cala Europe
Karta czlonkowska jest przyznawana na osobe a nie na samochod wiec niewazne czym jedziesz i do kogo nalezy mozesz skorzystac z benefitow czlonkowskich:
a daje:
Dwa holowania za free w roku na terenie calej europy Gdziekolwiek ci sie zepsuje lub masz wypadek, holowac do wybranego garazu lub do Luxemburga
Masz na 4 dni darmowy samochod z wypozyczalni
Prawo do rzeczoznawcy za free w razie problemow
Gdy chcesz kupic samochod oni go dokladnie sprawdzaja i mowia czy jest ok lub nie i w czym jest problem
Duzo znizek i inne
www.acl.lu
Czlonkowstwo na rok kosztuje euro 89,50 na cala Europe
Karta czlonkowska jest przyznawana na osobe a nie na samochod wiec niewazne czym jedziesz i do kogo nalezy mozesz skorzystac z benefitow czlonkowskich:
a daje:
Dwa holowania za free w roku na terenie calej europy Gdziekolwiek ci sie zepsuje lub masz wypadek, holowac do wybranego garazu lub do Luxemburga
Masz na 4 dni darmowy samochod z wypozyczalni
Prawo do rzeczoznawcy za free w razie problemow
Gdy chcesz kupic samochod oni go dokladnie sprawdzaja i mowia czy jest ok lub nie i w czym jest problem
Duzo znizek i inne
www.acl.lu
a od 5 minut tutaj: http://www.polska.lu/viewtopic.php?p=35339#35339
Takie sa zasady. Na forach obowiazuje zakaz parkowania postow z reklama wlasnej dzialalnosci. Jest natomiast P&R ( http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=1582 ), gdzie takie posty moga parkowac bez ograniczen i co wazniejsze bezplatnie! A jeszcze dodam, ze koszt holowania takich postow jest dla zarejestrowanych uzytkownikow polska.lu takze zerowy Ponadto dodatkowa korzyscia jest to, ze wszystkie te (auto)reklamy zgrupowane sa w jednym miejscu i kazdy, kto kliknie na stronie glownej na link "Tablica ogloszen" znajdzie je szybko i bezstresowo, nie narazajac sie na koniecznosc zadawania na forum pytan w stylu "gdzie w Luksemburgu moge...", na ktore zawyczaj pada odpowiedz "masz od tego funkcje [Szukaj] na polska.lu" <mrgreen>stary pisze:to jest ekspessowie holowanie
nawet godzine ten post nie parkowal i