Dojazd Luxembourg-Charleroi

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
wilqs72

Dojazd Luxembourg-Charleroi

Post autor: wilqs72 »

Dwa miesiące temu pojawił się wątek o problemach z dojazdem do Charleroi.
Czy ktoś jechał ostatnio w tamtym kierunku i może potwierdzić obecność tych robót lub też ich brak?
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
gabrjel

Post autor: gabrjel »

Akurat wróciłem z tych regionów i nie widziałem znacznych utrudnień...
Tyle co 2 zwężki do jednego pasa
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Awatar użytkownika
wilqs72

O robotach/zwężeniach wiem, chodziło mi konkretnie o to, czy zjazd z A4 na A15 w kierunku Charleroi jest nadal nieczynny.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Awatar użytkownika
wilqs72

No i odpowiadam sobie sam - zjazd z A4 na A15 w kierunku Charleroi stoi przed nami otworem - właśnie dostałem raport z pierwszej ręki - może ta informacja przyda się jeszcze komuś.
Ciekawe, czy będę sobie sam mógł przyznać punkt "pomógł" :? Nawet jeśli nie, to przynajmniej sobie posta nabiłem :)
Mark Twain
mslawomir

Post autor: mslawomir »

nie ciesz sie za szybko - przed 19 zjazdem jest zwezka, czasem korek jest od 20 zjazdu,czasem ok 5km, czasem spowalnia dodatkowa stluczka w tym miejscu.

warto dodac kilkanascie minut na ten odcinek, w niedziele nie bylo korka, ale poprzednie dwa razy (co 14 dni wstecz byly)

zjazd 13 na CRL jest dostepny bez problemow

powodzenia

s.
ODPOWIEDZ