Powrót do korzeni - klub Anonimowych Konsumentów

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
exxtreme

Post autor: exxtreme »

No i kto by pomyślał?! Wątek o łojeniu gorzały zamienił się w intertekstualny dyskurs.
Obiecuję wypić Wasze zdrowie w najbliższą sobotę z moimi kolegami. I nie myślcie, że to jakieś chlory <lol> Ludzie yntelygentne i po studiach :)
Tenis, 40D, MTB & MBA
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

<szampan>
MaWi

Post autor: MaWi »

Chlopaki,

czy takie wpisowe wystarczy, zeby przystapic do waszego intertekstualnego Klubu?
Załączniki
IMG_2782.JPG
Awatar użytkownika
Joanna J.

Post autor: Joanna J. »

Wiesz co Exxtreme, coś mała frekwencja jak na taki śmieszny wątek.
Tak sobie myśle , że sporo naszych rodaków ma stracha przed przyznaniem się publicznym, że wódkę pijają. Te ojczyste" korzenie" są raczej pase'.
Jak pijesz tradycyjnie, toś na pewno jesteś :
menel, moczymorda, slams, ochlapus, pijaczyna, dno społczne, na pewno znęczsz się fizycznie i psychcznie nad dzatkami i ślubną swoją, zupa u was za słona bywa , pod płotem i po rowach sypiasz, a te twoje wycieczki rowerem to do monopla a nie do lasu pewnie.
No , co innego jakbyś się upijał winem i to importowanym. Wtedy jesteś wyższa "kurtura" i każdy chętnie temat podejmie . Co widać na forum przy " winnych" tematch.
Całe szczęście nie wszyscy strachliwi. Ja w każdym razie zakupiłam cytrynowego szweda na te zawody i śledzia już w słoiku po ogórach w zalewie maceruje. Tak więc z księciem małżonkiem moim na start stawimy się bankowo.

Anwi - co z tego,że jesteś raczej gawędziarz .Z tego co czytałam w zakąskach chyba jesteś niezła, więc każde towarzystwo degustacyjne przyjmie Cię z otwartymi ramionami.
JJ
ODPOWIEDZ