Z desperacja, aczkolwiek z niechecia - poniewaz nie lubie sie narzucac <roll>
Poszukuje Pania, ktora w ubiegly piatek w Wasserbillig byla tak mila popstrykac zdjecia imprezy muzycznej... O ile potrafie zrozumiec, ze kazdy ma swoje prywatne zycie, prace, jej bieg, o tyle sa ludzie, ktorzy tego nie rozumieja i nekaja mnie telefonami, z prosbami - jeszcze nie pogrozkami;) - o zdjecia....
W calym zamieszaniu byc moze pomylilam adres, wiec bardzo prosze o przeslanie chocby kilku zdjec. Podaje adres:
info@neien-anker.lu
lub
ania141080@tlen.pl
A jezeli juz bede miala szczescie odnalezc Pania fotograf <lol> i dostac zdjecia, to jeszcze jedna kwestia - czy moge zamiescic je na oficjalnej stronie internetowej brasserie oraz przeslac zespolowi?
Z gory serdecznie dziekuje
Poszukiwany Poszukiwana! Pani fotograf z Junglister;)
Moderator: LuxTeam
-
Witaj!
pisze jeszcze raz , poniewaz nie mam od Ciebie potwierdzenia , ze zdjecia otrzymalas!
mam nadzieje , ze tak ...jest tego troche cale 65! moze jedno da sie z tego wybrac..?
Oczywiscie mozesz przeslac fotki zespolowi...milego weekendu.Jadzia!
Chyba akurat dzisiaj nie jest mnie trudno znajesc ...,odsylam Cie do wywiadu o Grocie solnej... <aparat> Serdeczne pozdrowienia!
pisze jeszcze raz , poniewaz nie mam od Ciebie potwierdzenia , ze zdjecia otrzymalas!
mam nadzieje , ze tak ...jest tego troche cale 65! moze jedno da sie z tego wybrac..?
Oczywiscie mozesz przeslac fotki zespolowi...milego weekendu.Jadzia!
Chyba akurat dzisiaj nie jest mnie trudno znajesc ...,odsylam Cie do wywiadu o Grocie solnej... <aparat> Serdeczne pozdrowienia!
-