Moderator: LuxTeam
o taaak <glupi2>gabrjel pisze:Ja bym tam szukał stałego napędu na 4 koła
Dziękuję za kij w szprychykajapapaja pisze:o taaak <glupi2>gabrjel pisze:Ja bym tam szukał stałego napędu na 4 koła
szczególnie napęd na 4 koła jest przydatny na luksemburskich asfaltach <hm>
wiem, że ma - tylko po co? bo to nawet SUV ani terenowiec nie jest....gabrjel pisze:p.s.
Skoda też ma wersje z 4x4
Opinia jak o takim jedym filmie...kajapapaja pisze:wiem, że ma - tylko po co? bo to nawet SUV ani terenowiec nie jest....gabrjel pisze:p.s.
w 4x4 nie tylko terenowe czy SUV auta sa wyposazane....takie suzuki na przyklad, (o ile marki nie pomylilam - ale jak nie suzuki, to isuzu....brzmi podobniekajapapaja pisze:wiem, że ma - tylko po co? bo to nawet SUV ani terenowiec nie jest....gabrjel pisze:p.s.
Witam,bamaza42 pisze:a sa jeszcze jakies, o ktore warto powalczyc u dealera?... (poza zanym mi skadinand ABS-em, oczywiscie)
akurat w wiki nie ma odpowiednich artykułów!bamaza42 pisze:w 4x4 nie tylko terenowe czy SUV auta sa wyposazane....takie suzuki na przyklad, (o ile marki nie pomylilam - ale jak nie suzuki, to isuzu....brzmi podobniekajapapaja pisze:wiem, że ma - tylko po co? bo to nawet SUV ani terenowiec nie jest....gabrjel pisze:p.s.
Skoda też ma wersje z 4x4), wyposaza w 4x4 juz od bardzo dawna wszystkie swoje modele, nawet te najmniejsze.... i wcale to nie znaczy, ze sa one przeznaczone do jazdy w terenie... Popytaj gabriela, on ci to wyjasni
![]()
...a nie, sorki - wklei ci link do wikipedii..... <rotfl>
Kazda droga ma cos takiego jak zakret. A ciasne zakrety wyjatkowo ladnie wychodza przy napedzie 4x4... <glupi2>kajapapaja pisze:o taaak <glupi2>gabrjel pisze:Ja bym tam szukał stałego napędu na 4 koła
Kajapapaja nie jeździ po zakrętach, nie czepiaj się!misio pisze:Kazda droga ma cos takiego jak zakret. A ciasne zakrety wyjatkowo ladnie wychodza przy napedzie 4x4... <glupi2>kajapapaja pisze:o taaak <glupi2>gabrjel pisze:Ja bym tam szukał stałego napędu na 4 koła