dekoder Dreambox

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
kaszub

dekoder Dreambox

Post autor: kaszub »

Czy ktos ma jakies doswiadczenia (konfiguracja dekodera, wgrywanie oprogramowania, ....), albo po prostu sam uzywa dekodera Dreambox?
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

Ja w sumie nie mam, ale pracuje "w branży", więc może będę mógł pomóc?
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Awatar użytkownika
byly

Post autor: byly »

jak jestes z branzy, to moze poradzisz, czy oplaca sie kupic nowy dekoder Cyfra Philips 6102 do HDTV?
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

byly pisze:jak jestes z branzy, to moze poradzisz, czy oplaca sie kupic nowy dekoder Cyfra Philips 6102 do HDTV?
W sumie to trudno mi w tej chwili cos poradzic, bo nie znam tego box'a, nie wiem jaka jest jego cena i mozliwosci, no i jakie sa twoje oczekiwania.
Z tego co slyszalem Cyfra chce zaczac nadawanie jakis programow w jakosci HD testowo pod koniec roku.
Ja osobiscie troche bym sie wstrzymal z zakupem dekodera i rozejrzal sie co jest na rynku. Moze warto zastanowic sie nad kupnem czegos spoza oferty Cyfry - wziac od nich tylko sama karte i kupic dekoder + modul CAM.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Awatar użytkownika
kaszub

Post autor: kaszub »

Co do mnie, to sprawa sie tymczasowo wyjasnila. Naprawie swoj dotychasowy dekoder i bede czekal na postepy hdtv. Dziekuje i byc moze zglosze sie jeszcze raz w odpowiednim momencie.
ODPOWIEDZ