Polecam polska telewizje http://www.poltelevision.com/ ja mam i dziala super
albo www.ikino.pl duzo filmow polskic Polecam
polska telewizja
Moderator: LuxTeam
-
Hej! Czy ktos korzytal moze z xxx oferujacej polskie kanaly? Jesli tak to jak wam to dziala?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 13-12-2009, 22:16 przez czantoria222, łącznie zmieniany 1 raz.
czantoria222 pisze:Hej! Czy ktos korzytal moze z xxx oferujacej polskie kanaly? Jesli tak to jak wam to dziala?
kol. czantoria222 zamierza z niej korzystac w Łodzi ?? . Co do oferty, przyznam, ze zarówno nazwa, jak i strona wyglądają mało profesjonlanie, więc mam opory przed ściągnieciem oprogramowania testowego. Na pierwszy rzut oka wydaje mi się też mało konkurencyjna cenowo.
Dziękuję za uwagę.
Ostatnio zmieniony 13-12-2009, 22:17 przez panda, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie [G.J.Gigol]
No, brawo! Skad wiedziales? Kol. czantoria rzeczywiscie nadaje z Lodzi, a wiec z miejsca, gdzie ponoc ta usluga jest niedostepna. Nic dziwnego wiec, ze pyta.panda pisze:kol. czantoria222 zamierza z niej korzystac w Łodzi ??
Dziwne natomiast jest, ze niewiele wczesniej, na innych forach polonijnych (ktorych nazw nie podam, by nie narazic sie na kryptoreklame <mrgreen> ale ktore z latwoscia mozecie wygooglac) ta sama osoba pisze, ze juz te usluge wyprobowala i nawet jest zadowolona. Na kilku innych nawet juz dwa miesiace temu pytala o to "co uwazacie na temat..." i otrzymala wiele entuzjastycznych odpowiedzi. Glownie zreszta od niejakiego "kajetana", ktory ewidentnie "czantorie" sledzi po wszystkich forach, by umacniac ja w przekonaniu, ze warto zainwestowac w te wlasnie telewizje internetowa (ach, jaka szkoda, ze nie mozna pogmerawszy w obcych forach dowiedziec sie o IP tych dwoch uzytkownikow, mogloby sie bowiem okazac, ze te dwie zupelnie sobie obce osoby korzystaja zupelnie przypadkowo z tego samego komputera... <roll> ).
A, no i jeszcze dodam, ze forpoczta tej pary bywa rownie czesto niejaka AniaW. U nas juz byla, wiec chyba nie powinnismy byc zaskoczeni ponownym pytaniem o telewizje x$?
I na final, maly donosik – czantoria przyznaje sie na innym forum, ze wybiera sie na Wyspy. No, z tym, ze w tym samym czasie na jeszcze innym pisze, ze wlasnie wyemigrowala do Australii (tez wyspa, nieprawdaz?) co ja gna zaledwie chwile po tych deklaracjach z Lodzi do Luxa, tego nie pisze, a szkoda, bo taki czlowiek ciekawy...
My w kazdym razie nie chcemy juz pytan, na temat tej telewizji na forum Polakow w Luksemburgu. Jak widac, wiekszosc zna juz odpowiedz, a ci, co nie wiedza, bardzo latwo moga ja znalezc. Aha – i bardzo prosze powiedziec "kajetanowi", zeby raczej sie u nas nie logowal. A niech bedzie, ze to niedemokratyczne forum. Tyle juz nam zarzucano, ze i to zniesiemy z godnoscia, nieprawdaz? <mrgreen>
LuxTeam