polska telewizja

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

mat

polska telewizja

Post autor: mat »

Polecam polska telewizje http://www.poltelevision.com/ ja mam i dziala super
albo www.ikino.pl duzo filmow polskic Polecam
gabrjel

Post autor: gabrjel »

Dobre jak się nie jest w zasięgu Astry lub Hotbirda...

a tak drogie....
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Awatar użytkownika
dasty

Post autor: dasty »

faktycznie wychodzi drogo,
juz 3-ci rok mam pakiet Mini Polsatu (kilkanascie programow po polsku) za 9,90 zl miesiecznie. Jest wystarczajacy wybor programow (i tak nie mam czasu codziennie ogladac).
czantoria222

Post autor: czantoria222 »

Hej! Czy ktos korzytal moze z xxx oferujacej polskie kanaly? Jesli tak to jak wam to dziala?

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 13-12-2009, 22:16 przez czantoria222, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

czantoria222 pisze:Hej! Czy ktos korzytal moze z xxx oferujacej polskie kanaly? Jesli tak to jak wam to dziala?

kol. czantoria222 zamierza z niej korzystac w Łodzi ?? ;) . Co do oferty, przyznam, ze zarówno nazwa, jak i strona wyglądają mało profesjonlanie, więc mam opory przed ściągnieciem oprogramowania testowego. Na pierwszy rzut oka wydaje mi się też mało konkurencyjna cenowo.

Dziękuję za uwagę.
Ostatnio zmieniony 13-12-2009, 22:17 przez panda, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
Awatar użytkownika
LuxTeam

Post autor: LuxTeam »

panda pisze:kol. czantoria222 zamierza z niej korzystac w Łodzi ?? ;)
No, brawo! Skad wiedziales? Kol. czantoria rzeczywiscie nadaje z Lodzi, a wiec z miejsca, gdzie ponoc ta usluga jest niedostepna. Nic dziwnego wiec, ze pyta.

Dziwne natomiast jest, ze niewiele wczesniej, na innych forach polonijnych (ktorych nazw nie podam, by nie narazic sie na kryptoreklame <mrgreen> ale ktore z latwoscia mozecie wygooglac) ta sama osoba pisze, ze juz te usluge wyprobowala i nawet jest zadowolona. Na kilku innych nawet juz dwa miesiace temu pytala o to "co uwazacie na temat..." i otrzymala wiele entuzjastycznych odpowiedzi. Glownie zreszta od niejakiego "kajetana", ktory ewidentnie "czantorie" sledzi po wszystkich forach, by umacniac ja w przekonaniu, ze warto zainwestowac w te wlasnie telewizje internetowa (ach, jaka szkoda, ze nie mozna pogmerawszy w obcych forach dowiedziec sie o IP tych dwoch uzytkownikow, mogloby sie bowiem okazac, ze te dwie zupelnie sobie obce osoby korzystaja zupelnie przypadkowo z tego samego komputera... <roll> ).

A, no i jeszcze dodam, ze forpoczta tej pary bywa rownie czesto niejaka AniaW. U nas juz byla, wiec chyba nie powinnismy byc zaskoczeni ponownym pytaniem o telewizje x$? ;)

I na final, maly donosik – czantoria przyznaje sie na innym forum, ze wybiera sie na Wyspy. No, z tym, ze w tym samym czasie na jeszcze innym pisze, ze wlasnie wyemigrowala do Australii (tez wyspa, nieprawdaz?) co ja gna zaledwie chwile po tych deklaracjach z Lodzi do Luxa, tego nie pisze, a szkoda, bo taki czlowiek ciekawy...

My w kazdym razie nie chcemy juz pytan, na temat tej telewizji na forum Polakow w Luksemburgu. Jak widac, wiekszosc zna juz odpowiedz, a ci, co nie wiedza, bardzo latwo moga ja znalezc. Aha – i bardzo prosze powiedziec "kajetanowi", zeby raczej sie u nas nie logowal. A niech bedzie, ze to niedemokratyczne forum. Tyle juz nam zarzucano, ze i to zniesiemy z godnoscia, nieprawdaz? <mrgreen>
LuxTeam
ODPOWIEDZ