Ile staliscie w korku?
Moderator: LuxTeam
Ile staliscie w korku?
My prawie 1 godzine 30 minut. Wlasciwie w takim czasie pokonalismy dystans z garderie/szkoly europejskiej do... EIB. Odleglosc to jakies 500metrow. Calkiem niezle co? <shock>
-
Ja chyba w W-wie nie stalam w takim korku jak tu. Najpierw stalam od razu z wyjazdu z parkingu parlamentowego. Potem za szkola europejska a dalej to juz szkoda gadac. Droge do Moutfort pokonalam w 1,5 h, normalnie 25 min. Zwiedzilam chyba caly Kirchberg bo oczywiscie uznalam, ze trzeba gdzies uciekac w bok i zmienialam trase co jakis czas wpadajac w kolejny korek.
I BARDZO dobrze zrobiles - jeden madry juz jestszymbi pisze:Ja wcale. Przeczekałem aż się rozluźniło. Nadrobiłem zaległości w pracy

100% racjikot00 pisze:Ja chyba w W-wie nie stalam w takim korku jak tu. Najpierw stalam od razu z wyjazdu z parkingu parlamentowego. Potem za szkola europejska a dalej to juz szkoda gadac. Droge do Moutfort pokonalam w 1,5 h, normalnie 25 min. Zwiedzilam chyba caly Kirchberg bo oczywiscie uznalam, ze trzeba gdzies uciekac w bok i zmienialam trase co jakis czas wpadajac w kolejny korek.