Import Golfa z Niemiec do PL - Polak potrafi
Moderator: LuxTeam
Import Golfa z Niemiec do PL - Polak potrafi
Bylo juz na lawetach, w czesciach, ale tego jeszcze nie bylo...
- Załączniki
-
- Golf.JPG (24.78 KiB) Przejrzano 6260 razy
A mi sie wydaje ze to jednak jest prawdziwe... zobaczcie jak ma "zlozone" kola - tylne. Poza tym cienie sie zgadzaja. Watpie zeby komus sie chcialo siedziec kilka godzin nad taka falszywka, bo i po co.
Aha, a wlaczonych nie ma kierunkowskazow, ale noramalne swiatla, choc i to moze byc tylko odbicie z flasha, bo fotka robiona noca
Aha, a wlaczonych nie ma kierunkowskazow, ale noramalne swiatla, choc i to moze byc tylko odbicie z flasha, bo fotka robiona noca
Tomi, ja wiem, ze ty jestes specjalista od wszystkiego, wiec tylko niesmialo wrzuce kilka drobnych uwag.
Po pierwsze, zgodnie z tym co napisal jesper, tego golfa nie da sie przepchnac przez wjazd do tej furgonetki.
Po drugie nie wiem o jakie cienie ci chodzi, co to sie niby zgadzaja, ale tam nie ma zadnych cieni.
Po trzecie skoro odblaskuja mu od lampy tylne swiatla pozycyjne, to dlaczego nie odblaskuja pozostale swiatla?
Po czwarte, jak sobie powiekszysz te "zlozone" kola (powiekszenie zalaczam), to zobaczysz, ze tam w okolicy sa typowe dla fotomontazy "maziaje". Zgadzam sie, ze ktos cfany te kola poskladal... w Photoshopie
No, ale wiesz – dla mnie swiat sie nie zawali, jesli okaze sie, ze to zdjecie jest prawdziwe, wiec dalej juz nie bede argumentowal. Po prostu jest jak jest i tyle <mrgreen>
Po pierwsze, zgodnie z tym co napisal jesper, tego golfa nie da sie przepchnac przez wjazd do tej furgonetki.
Po drugie nie wiem o jakie cienie ci chodzi, co to sie niby zgadzaja, ale tam nie ma zadnych cieni.
Po trzecie skoro odblaskuja mu od lampy tylne swiatla pozycyjne, to dlaczego nie odblaskuja pozostale swiatla?
Po czwarte, jak sobie powiekszysz te "zlozone" kola (powiekszenie zalaczam), to zobaczysz, ze tam w okolicy sa typowe dla fotomontazy "maziaje". Zgadzam sie, ze ktos cfany te kola poskladal... w Photoshopie
No, ale wiesz – dla mnie swiat sie nie zawali, jesli okaze sie, ze to zdjecie jest prawdziwe, wiec dalej juz nie bede argumentowal. Po prostu jest jak jest i tyle <mrgreen>
- Załączniki
-
- kawalek_golfa.jpg (17.59 KiB) Przejrzano 6182 razy
Golf to nie patyk, zeby przechodzic po przekatnej. Innymi slowy – tam gdzie sie zmiesci na szerokosc po przekatnej, tam tez zawadzi na wysokosc. No, ale jak juz pisalem – mnie tam rybka czy to jest prawdziwe czy fotomontaz.Sabina pisze:A golf przejdzie przez takie wejście, po przekątnej <mrgreen>
Aha i jeszcze jedno – zeby zrobic taki fotomontaz to nie trzeba kilku godzin, jak to sugerowal tomi, ale wystarczy 15 minut. Do tego sa potrzebne: 2 zdjecia, program typu Photoshop lub PhotoPaint i odrobina wprawy. Lacznie z odbiciem flasha na karoserii