pomocy - potrzebna ładowarka!!!

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
czeczu

pomocy - potrzebna ładowarka!!!

Post autor: czeczu »

Czołem Forumowicze,

jak zwykle przed samym wyjazdem na urlop okazuje się, że nie ma jakiejś niezbędnej rzeczy, w tamtym roku okazało się, że namiot był niekompletny - jeszcze raz dzięki Digilante, a w tym zostawiliśmy u rodziny w Polsce ładowarkę do aparatu fotograficznego - dlatego zwracam się do ogółu, może ktoś z Was ma i mógłby pożyczyć na tydzień ładowarkę do aparatu fotograficznego Sony do baterii typu G - dokładnie Lithium ION NP-BG1,
najlepiej jeszcze dzisiaj, bo jutro o świcie wyjeżdżamy, jeśli ktoś ma, to zaraz wsiadam w samochód i pędzę po nią <!>
z góry wielkie dzięki

Czeczu
Ostatnio zmieniony 03-09-2008, 18:27 przez czeczu, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie wiadomo, kiedy pojawi się hiszpańska inkwizycja!!!
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Tym razem Ci nie pomoge (tylko mam do Nikona), ale poreczam ze pan z okienka oddaje rzeczy pozyczone w lepszym stanie niz je pozyczyl. Bardzo fajnie nam sie ostatnio spalo w czysciutkim i pachnacym namiocie.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Borys

Post autor: Borys »

digilante pisze: ale poreczam ze pan z okienka oddaje rzeczy pozyczone w lepszym stanie niz je pozyczyl. Bardzo fajnie nam sie ostatnio spalo w czysciutkim i pachnacym namiocie.
A , nabije se posta - co mi tam... To juz moj 334...

Ciekawym co ten pan z okienka robil tam w tym Waszym namiocie skoro zdecydowal sie Wam go oczyscic...

A tak calkiem juz na powaznie, mam Sony Alpha 100 - jesli ladowarka jest taka sama o jakiej mowisz Czeczu to mozemy Ci ja pozyczyc.
Awatar użytkownika
czeczu

Towarzyszu Borysie Iwanowiczu,

dzięki wielkie za pomoc, ale w mordę jeża, masz Pan kompletnie inny sprzęt <aparat>,
a zobaczyłbyś Pan namiot Digiego, to od razu byś Pan wiedział, co w nim i z nim zrobić ;p
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Tak, czeczu ma racje. Namiot raczej nie duzy. Mysmy tam cos kombinowali ostatnio i tak se kark skrecilem ze juz glowa przez trzy dni nie moge ruszac.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
eubulus

Post autor: eubulus »

Troche pozno zauwazylem tego posta ale ja mam dokladnie taka baterie w aparacie wiec ladowarke moge pozyczyc.
Borys

Eubulusie , wyslalem sms Czeczowi. Moze jeszcze nie ma tej ladowarki wiec sie odezwie :)
Awatar użytkownika
czeczu

a czy nie za późno?
bo my jutro przed 6 rano wyjeżdżamy, więc musiałbym teraz podjechać?
wielkie dzięki
Borys

Jest 45 minet odkad napisal Eubulus. Zadzwon do niego napewno nie bedzie mial Ci za zle, w koncu sprawa wagi panstwowej... To dobry i uczynny czlowiek wiec mysle ze mozesz podjac ryzyko ;)
Awatar użytkownika
czeczu

wysłałem maila, zobaczymy, czy jeszcze nie śpi :)
Towarzyszu, masz u mnie duży, wysokoprocentowy dług wdzięczności!!!
Borys

A jak wylaczyl komputer ? Ja bym na Twoim miejscu zadzwonil. Im dluzej bedziesz zwlekal tym bardziej bedzie glupio zadzwonic.

Po odbior dlugu napewno sie jakos napatocze. <rotfl>

PS

Ty .. Czeczu zauwazyles ze napisales 100nego posta ... niezle sie kolega rozhulal <8p>
Awatar użytkownika
czeczu

wielkie dzięki Panowie za sprawnie przeprowadzoną akcję ratunkową,
już po nocy nie będę nikogo nękał, dorwałem sprzęt zastępczy - więc nie będzie tak źle ;)
Borys, trzymam za słowo, więc jesteśmy umówieni na małe co nieco, oczywiście Eubulus też zaproszony :)
na razie więc hough na czas jakiś i do zobaczenia po drugiej stronie opalenizny <!>

P.S. Dobry post, nie jest zły, zatem kolejną setkę napocząć trzeba ;)
eubulus

Post autor: eubulus »

Borys pisze:A jak wylaczyl komputer ? Ja bym na Twoim miejscu zadzwonil.
I to byla bardzo dobra rada, bo o ile o tej godzinie jeszcze nie spie, to komputer faktycznie byl wylaczony.

Nastepnym razem nalezy Borysa sluchac :D
ODPOWIEDZ