Sonda - polskie produkty z dostawą do domu
Moderator: LuxTeam
Sonda - polskie produkty z dostawą do domu
Witam Wszystkich,
Planujemy otwarcie sklepu internetowego oferującego polskie produkty (głównie żywnościowe) z dostawą do domu. Zanim jednak sklepik otworzy swoje podwoje, chcielibyśmy spytać o zdanie Was czyli potencjalnych klientów.
Jakie produkty chcielibyście widzieć w takim sklepie? I jak często (mniej więcej) składalibyście zamówienia?
Z góry dziękujemy za wszelkie sugestie!
Planujemy otwarcie sklepu internetowego oferującego polskie produkty (głównie żywnościowe) z dostawą do domu. Zanim jednak sklepik otworzy swoje podwoje, chcielibyśmy spytać o zdanie Was czyli potencjalnych klientów.
Jakie produkty chcielibyście widzieć w takim sklepie? I jak często (mniej więcej) składalibyście zamówienia?
-
Halo !!
Trudno cos na ten temat powiedziec.. Szczegolnie produkty zywnosciowe sa tutaj wielkim pytaniem?. Jesli chodzi o polska kielbase to jak wiem na Route Arlon w Batiself co sobote stoi Niemiec polskiego pochodzenia, ktory proponuje polskie produkty kielbase kiszona, kapauste, ogorki kiszone swieze flaczki i bigos, nawet ma polskie gazety....
Czy otwierajac sklep w internecie macie jakies konkretne propozycje.???
Podajcie konkretnie co chcecie sprzedawac i jakie ceny sa z ta dostawa do domu .. ????
Jestem przekonany ze bedzie sporo rezerwy do tego projektu, jezeli nic na ten temat nie poinformujecie.
Pozdrawiam
Trudno cos na ten temat powiedziec.. Szczegolnie produkty zywnosciowe sa tutaj wielkim pytaniem?. Jesli chodzi o polska kielbase to jak wiem na Route Arlon w Batiself co sobote stoi Niemiec polskiego pochodzenia, ktory proponuje polskie produkty kielbase kiszona, kapauste, ogorki kiszone swieze flaczki i bigos, nawet ma polskie gazety....
Czy otwierajac sklep w internecie macie jakies konkretne propozycje.???
Podajcie konkretnie co chcecie sprzedawac i jakie ceny sa z ta dostawa do domu .. ????
Jestem przekonany ze bedzie sporo rezerwy do tego projektu, jezeli nic na ten temat nie poinformujecie.
Pozdrawiam
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
Nie wiem jak reszta produktów, ale jak dla mnie polecany tutaj kiedyś na forum sklep Eurasia ma o niebo lepsze ogórki kiszone i biały ser <okok> . Ale to pewnie kwestia gustu.albano1947 pisze:Jesli chodzi o polska kielbase to jak wiem na Route Arlon w Batiself co sobote stoi Niemiec polskiego pochodzenia, ktory proponuje polskie produkty kielbase kiszona, kapauste, ogorki kiszone swieze flaczki i bigos, nawet ma polskie gazety....
Re: Sonda - polskie produkty z dostawą do domu
"... Ja to najbardziej bym chciał -szampon-"
A na poważnie to:
Grześki, Prince Polo, Ptasie mleczko, Śliwki w czekoladzie z Solidarności.
Oczywiście kluczowa role będzie odgrywać cena .
Przyznaje, ze pomysł ciekawy.
Pozdrawiam i życzę powodzenia:)
A na poważnie to:
Grześki, Prince Polo, Ptasie mleczko, Śliwki w czekoladzie z Solidarności.
Oczywiście kluczowa role będzie odgrywać cena .
Przyznaje, ze pomysł ciekawy.
Pozdrawiam i życzę powodzenia:)
- kajapapaja
Modl sie zeby Piotrek tego nie zobaczyl. Bo cie znajdzie i... <bije>albano1947 pisze:Jesli chodzi o polska kielbase to jak wiem na Route Arlon w Batiself co sobote stoi Niemiec polskiego pochodzenia, ktory proponuje polskie produkty kielbase kiszona, kapauste, ogorki kiszone swieze flaczki i bigos, nawet ma polskie gazety....
On jest jak najbardziej Polakiem, a obywatelstw innych krajow nigdy go nie intersowaly.
Re: Sonda - polskie produkty z dostawą do domu
No fajnie, ale to wszystko juz tutaj dziala. U Piotrka tez mozna zamawiac, mailem, faxem, telefonem etc... I potrafi naprawde duzo sciagac.alienor pisze:Witam Wszystkich,
eustachy pisze:Grześki, Prince Polo, Ptasie mleczko, Śliwki w czekoladzie z Solidarności.
To wszystko pan Piotrus oferuje co sobote....ale jezeli faktycznie cena bylaby konkurencyjna....Tylko, prawde mowiac - o ile wyobrazam sobie dostawe poczta slodyczy, itp, to nie moge sobie wyobrazic dostaw towarow wymagajacych chlodni - twarogu, wedlin, ze nie wspomne o ogorkach kiszonych.....Jak to mialoby funkcjonowac?...kajapapaja pisze:serek twarogowy, albo najlepiej twaróg - półtłusty
Ostatnio zmieniony 05-08-2008, 20:54 przez bamaza42, łącznie zmieniany 1 raz.
Wielkie dzieki za wszystkie uwagi i sugestie! Szybka odpowiedz na niektore z Waszych pytan. Sklep "ma zamiar" funkcjonowac na zasadzie dostaw bezposrednich (wiec nie poczta, a samochodem), na podobnej zasadzie jak funkjonuje sklep finski. Jestesmy swiadomi ze istnieje juz stoisko Pana Piotra, ale w koncu - konkurencja dzwignia handlu!
Pomysl z hurtownia rozwazymy na przyszlosc. Teraz zamierzamy przywozic swiezy towar prosto z Polski.
Jak tylko bedzie gotowa strona internetowa, bedzie na niej asortyment produktow oraz ceny. Teraz zbieramy po prostu Wasza liste zyczen - pomysly znajomych kolekcjonujemy juz od kilku miesiecy, ale chcielismy zapytac rowniez jeszce-nie-znajomych
Pomysl z hurtownia rozwazymy na przyszlosc. Teraz zamierzamy przywozic swiezy towar prosto z Polski.
Jak tylko bedzie gotowa strona internetowa, bedzie na niej asortyment produktow oraz ceny. Teraz zbieramy po prostu Wasza liste zyczen - pomysly znajomych kolekcjonujemy juz od kilku miesiecy, ale chcielismy zapytac rowniez jeszce-nie-znajomych
To ja dodam co by mnie interesowalo:
- kabanosy dobre, i generalnie dobra wedlina
- krowki
- alkochole - dobre wodki
- ogorki
Dla mnie cena bylaby wazna bo ciagle ktos do polski jezdzi, wiec moge cos tam zawsze sobie zamowic i place tyle ile to kosztowalo. Wiec jezeli ma byc 1 euro = 1 zloty to raczej mnie to nie interesuje.
Warto tez wiedziec ze teraz w supermarketach, n.p. Auchan, mozna kupic polska wodke i piwo za calkiem dobre ceny... wiec niewiem czy akurat takie produkty by Ci sie oplacaly.
- kabanosy dobre, i generalnie dobra wedlina
- krowki
- alkochole - dobre wodki
- ogorki
Dla mnie cena bylaby wazna bo ciagle ktos do polski jezdzi, wiec moge cos tam zawsze sobie zamowic i place tyle ile to kosztowalo. Wiec jezeli ma byc 1 euro = 1 zloty to raczej mnie to nie interesuje.
Warto tez wiedziec ze teraz w supermarketach, n.p. Auchan, mozna kupic polska wodke i piwo za calkiem dobre ceny... wiec niewiem czy akurat takie produkty by Ci sie oplacaly.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
- kajapapaja
do ja dorzuce do digilantowych krówek polskie czekolady - szczególnie z WEDLA, słone przekąski z Bahlsena (lub Lajkonik Snacks - obie firmy ze Skawiny), wyroby czekaladowe z firmy Wawel, piwo niskoalkoholowe (Okocim...) etc..., kisiele, galaretki z Winiar, stamtąd kostki rosołowe, polska woda mineralna - Staropolanka, Cisowianka...., polskie soki do rozcieńczania - Paola lub Herbapol
a jak mi się jeszcze coś przypomni to dorzucę <mrgreen>
p.s. a czy ktoś myśli o otwarciu polskiej piekarni? Bo do Brukseli to jeednak daleko..... :>
a jak mi się jeszcze coś przypomni to dorzucę <mrgreen>
p.s. a czy ktoś myśli o otwarciu polskiej piekarni? Bo do Brukseli to jeednak daleko..... :>
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu