Poszukuje garazu - stodoly dla 2 Fiatow 125p

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Borys

Poszukuje garazu - stodoly dla 2 Fiatow 125p

Post autor: Borys »

Jak w temacie.

Na chwile obecna moje samochody, a stalo sie ze sa juz trzy ( Fiaciki oczywiscie ), stoja zaparkowane pod moja praca. Zaleta jest to ze nic mnie to nie kosztuje ale mankamentem i to bardzo duzym, jest to ze stoja pod chmurka.

Poszukuje garazu - stodoly - hali - czy jakiegokolwiek innego pomieszczenia gdzie moglbym postawic dwa z nich w czasie kiedy korzystam z 3go. Im blizej miasta tym lepiej, ale zdaje sobie sprawe ze szanse zwiekszaja sie wraz z oddalaniem sie od miasta.

Poniewaz mam bardzo ograniczony budzet , nie ukrywam ze celuje w cos za symboliczna oplata.

Miejsce to powinno miec akces na tyle bym mogl od czasu do czasu przyjechac i wymienic jednego Fiacika na drugiego.

Ktokolwiek cos by wiedzial na temat takiego miejsca jest uprzejmie proszony o donos do mnie ;)

Skrycie licze na to ze takowe miejsce sie znajdzie <aniolek>

Z gory WIELKIE DZIEKUJE !!
eubulus

Post autor: eubulus »

Borys, ja tez szukam.

Jakbys znalazl troche wieksze pomieszczenie niz na dwa Fiaciki, to chetnie wejde w "spolke" - jesli mialbys ochote. Widziales moj garaz, wiec rozumiesz... Teraz juz szpilki nie da sie wcisnac :(
Borys

Podnosze ogloszenie jako ze nadal poszukuje - wynajme hale , stodole , duzy garaz. Najchetniej z kanalem badz podnosnikiem ale nie jest to wcale wykladnikiem.

Chodzi o garazowanie kilku samochodow na raz.

Jesli ktos z Was wie o czyms w okolicy ( nie musi byc blisko miasta ) co stoi nieuzywane ale jednoczesnie nie kosztowaloby duzo miesiecznie to chetnie bym sie zakrecil wokolo tego :)
gabrjel

Post autor: gabrjel »

Tak jak rozmawialiśmy dam Ci namiar na Kanikułe - ale wygląda na to że on dopiero za tydzień będzie....
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Borys

Dzieki gabrjel , mimo to szukam nadal - bo miejsce w garazu gdzie parkuje Twoj samochod jest na max jednego Fiata. Czyli to jest opcja ze mam Fiaty porozlokowywane po roznych krancach ksiestwa , dlatego tez nieustaje w poszukiwaniu czegos na ksztalt hali, gdzie np dla rozladowaniakosztow moglbym wciagnac na wspolnika ot chocby Eubulusa.

PZDR
Borys

Podnosze ogloszenie.

Moze ktos z szanownych forumowiczow widzial, slyszal, wie o jakims garazu/stodole/ hali gdzies nieopodal miasta - kryteria bez zmian jak kilka postow wyzej, byleby bylo w granicach Wielkiego Ksiestwa LETZEBUERG.

Z checie wynajme/podnajme/przyjme/posprzatam :)
Borys

UP UP

Podnosze ogloszenie i wolam o pomoc.

Na chwile obecna jeden Fiacik stoi w garazu pod blokiem, drugi bez serca stoi na dworzu, na terenie mojej firmy , trzeci stal w najwieskze mrozy na podworku przed blokiem co niestety jest niezgodne z panujacymi tutaj przepisami i dostalem juz mandat karny ...

Ktos widzial , ktos wie ? Wiem ze nie latwo bedzie , bo szukam czegos co naprawde bedzie tanie badz out of cost , tudziez w zamian za jakies prace typu czyszczenie terenu lub cos w tym stylu.
Ura Bura Szef Podwóra
Borys

Mili Panstwo

Po ponad poltorarocznej przerwie po raz kolejny podnosze ogloszenie.

Nadal poszukuje stodoly lub tego typu pomieszczeczenia gdzie moglbym trzymac swoje zabytki polskiej motoryzacji. Im wieksze pomieszczenie tym lepiej.

Jesli ktos cos wie , bede bardzo wdzieczny za info.

Fiaty tez beda wdzieczne i zaoferuja przejazdzke ;)
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

Czy już są schronione czy dalej szukasz?
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
ODPOWIEDZ