jugnia pisze:Co do vianden, mam mieszane uczucia czy znajda sie jacys niepijacy kibice-kierowcy
A rozwazaliscie pomysl powrotu Night Riderem ( http://nightrider.sales-lentz.lu/1,index2,de ). Jak by zamowic na ekipe, to wyszloby sporo taniej niz za paliwo na auto... Moze warto to uzgodnic miedzy soba, albo z hurakamim i jakos byscie sie dogadali?
Hej,
Mecz zbilża sie wielkimi krokami a nic nie wiadomo...
Czy może jednak ktoś ma info o tym Q42, czy tam beda transmitowali mecz Polska-Niemcy?
Dzięki:)
troche off topic, ale ...
czy wiecie moze gdzie w Luxie moge kupic piekna duza polska flage?
sasiedzi na czas mistrzostw powywieszali mi za oknem wloskie, francuskie, portugalskie ... nie chcialbym pozostac dluzny
nie wiem skad wziac duza polska flage, sam mam taka mala, kieszonkowa i na pewno nie bede robil takiej siary jak sasiedzi portugalczycy, czy niemcy i obwieszal sie flagami na balkonie i na oknie samochodu..., ale za to wybieram sie jutro do vianden moim malym autobusem i tak jade przez miasto (c9zyt. luksemburg), i jesli ktos chce sie zabrac w ta i z powrotem, to zaprszam. (621 303032) mozna pic na umor
dla tych co zostają w domowych pieleszach - Euro 2008 jest nadawane na ZDF
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
Sluchajcie, jak juz tak kombinujecie, to polecam antene "ziemna" i telewizje TFI1 lub M6. Nie pamietam, ktra, ale w jednej z tych 2 bedzie mecz PL-DE. Aha, stacje te pokazuja wszystkie mecze.
w piatkowym l'essentiel byla na srodku piekna rozkladowka wszystkich meczy, lacznie z informacja, na ktorym kanale bedzie je mozna obejrzec.
mysle, ze gazete mozna jeszcze wyhaczyc na miescie.
dzisiejsze mecze: polska - niemcy - 20.45 - M6
chorwacja-austria 18.00 - TF1