potrzebne wsparcie techniczne

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
bamaza42

potrzebne wsparcie techniczne

Post autor: bamaza42 »

Drodzy forumowicze. Wiem, ze wsrod was znajduje sie wielu specjalistow w roznych dziedzinach i mam nadzieje, ze ktos z Was mi pomoze. Jako osoba chyba dosc a-techniczna, potrzebuje kogos, kto by mi pomogl:

1. sprawdzic wykonane przeze mnie polaczenie DVD (z nagrywarka) z dekoderem Cyfry+ oraz TV, a takze pomoze skonfigurowac to DVD; pomoze przetlumaczyc z polskiego na "nasze" (pokaze-nauczy) najwazniejsze funkcje i zadania opisane w instrukcji obslugi

2.Pomoze nauczyc sie obslugi drukarko/skanera/kopiarki Brother, przy pomocy instrukcji (w jezyku obcym - na 99% angielskim...)

3. Pokaze/nauczy jak sciagac zdjecia z aparatu na kompa - choc to jest proste i NAWET ja sie nauczylam, ale wlasciwie chodzi mi o zapisywanie zdjec - w odpowiednim formacie, wielkosci, tworzenie forlderow ze zdjeciami, itp...

To chyba tyle....na razie

Jezeli ktos /ktosie/ moglby sie podjac tego zadania/zadan (nie jestem az tak bardzo tepa.... :p ), to bede dozgonnie wdzieczna.... Tylko nie mowcie, ze kompletnie nie ma tu nikogo, kto podobne umiejetnosci posiada....bo bede watpic w Wasze zdolnosci... <bezradny>

W zamian moge pomoc np. ustawic Cyfre+, albo skrecac meble....mam juz pewne doswiadczenia <lol>
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

bamaza42 pisze:1. sprawdzic wykonane przeze mnie polaczenie DVD (z nagrywarka) z dekoderem Cyfry+ oraz TV, a takze pomoze skonfigurowac to DVD; pomoze przetlumaczyc z polskiego na "nasze" (pokaze-nauczy) najwazniejsze funkcje i zadania opisane w instrukcji obslugi
bama, nie wiem jak u ciebie - ale u mnie ta kombinacja niw ywpaliła....

a co do aparatu i "kombajnu" - jak masz instrukcje po angielsku to mogę spróbować ci pomóc
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
danka44

Re: potrzebne wsparcie techniczne

Post autor: danka44 »

Bamaza z Twoją inteligencją poradzisz sobie w 10 minut. Tylko jedna rada nie czytaj instrukcji, to wszystko jest intuicyjne ;)
a jakbyś miała dalej problemy, to zadzwoń... tylko o tym DVD nie mam pojęcia <bezradny>
Danka
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

kaja - ja instrukcje mam nawet po polsku, tyle, ze nie rozumiem co czytam....jak kaza mi wybrac np. jakas opcje...zadna dokladnie nic mi nie mowi.... :(
a co znaczy, ze kombinacja nie wypalila?....powinna!!! (wg instrukcji - tyle zrozumialam)
danka, dzieki za komplement....ale chyba mnie przeceniasz....ja juz z tymi rzeczami walcze od miesiecy....a dokladniej, to juz nie walcze - poddalam sie i wlasnie dlatego szukam pomocy - bo mam kilka sprzetow w domu, ktorych nie potrafie calkowicie wykorzystac.... :(
ODPOWIEDZ