Za jednego EPSa - x - azjatow !
Moderator: LuxTeam
Za jednego EPSa - x - azjatow !
Polecam artykul http://www.gazetawyborcza.pl/1,75480,3695694.html :
-jesli nie jest to przesada dziennikarska, to zjawisko dosc ciekawe.
A tak w ogole, to fajnie sie musi sie zyc azjatom na polskiej, otwartej, goscinnej i po chrzescijansku tolerancyjnej wsi, gdzie "chlop potega jest i basta"......
Juz widze naszych wloscian, bimber i gorzalke zakanszajacy saigonkami.... <lol>
-jesli nie jest to przesada dziennikarska, to zjawisko dosc ciekawe.
A tak w ogole, to fajnie sie musi sie zyc azjatom na polskiej, otwartej, goscinnej i po chrzescijansku tolerancyjnej wsi, gdzie "chlop potega jest i basta"......
Juz widze naszych wloscian, bimber i gorzalke zakanszajacy saigonkami.... <lol>
- kajapapaja
a czy kolega toleruje, kiedy żona widuje się z innymi panami?xtheo7 pisze:jespere pisze:.....tolerancja sama nie przyjdzie. trzeba lat bycia razem...
bo często jest tak, że jak żona pozwala iść męzowi na piwo z kolegami/koleżankami to jest TOLERANCJA, a jak żona chce wyjść na piwo (a co <?> <!> ) z koleżankami/kolegami to jest NARUSZANIE PRYWATNEJ WŁASNOŚCI
nic, a co ma byc. Sa wszedzie i kiedys nas zaleja, jak to mowi przepowiednia jakiegos (...damusa. Okey Polacy moze i sa nietolerancyjni, ale niech nie gadaja, ze tamci sa otwarci i chetni do asymilacji. Bo niby skad sie biora te wszystkie getta i chinskie, muzulmanskie czy czarne dzielnice? (nie dodawac mi tu czerwonej <roll> )
A propos smyczy 5 metrowej. Owszem, ale ta smycz ma taki magiczny guziczek, sie naciska i .... <lol>
A propos smyczy 5 metrowej. Owszem, ale ta smycz ma taki magiczny guziczek, sie naciska i .... <lol>
A propos smyczy 5 metrowej. Owszem, ale ta smycz ma taki magiczny guziczek, sie naciska i .... <lol>[/quote]
Minka...widze, ze "dosc szybko" wprowadzilas restrykcje.... <brawo> <okok> ...No i rozumiem, ze zostaly "przed" uzgodnione.... <nerwus> ...czy tak z zaskoczenia? <rotfl>
A swoja droga, to szkoda, ze "ta" smycz nie ma takiego guziczka....albo ze "meskie" komorki (telefony... <lol> ) nie wysylaja sygnalu o pozycji, gdzie sie znajduja... <hm>
Minka...widze, ze "dosc szybko" wprowadzilas restrykcje.... <brawo> <okok> ...No i rozumiem, ze zostaly "przed" uzgodnione.... <nerwus> ...czy tak z zaskoczenia? <rotfl>
A swoja droga, to szkoda, ze "ta" smycz nie ma takiego guziczka....albo ze "meskie" komorki (telefony... <lol> ) nie wysylaja sygnalu o pozycji, gdzie sie znajduja... <hm>
Ostatnio zmieniony 25-10-2006, 14:07 przez bamaza42, łącznie zmieniany 2 razy.
No wlasnie ! A co z wietnamczykami ??
- Ja tu chcialem podyskutowac o problemach asymilacji imigrantow z trzeciego swiata tudziez o alterglobalizmie polskich rolnikow, a tu mi jakies sufrazystki lub "kastrujace" feministy ze smyczami wyjedzaja !
Smycze dla malzonkow to nie temat na tym forum, no chyba ze ktos zalozy User Group SadoMaso <evil>
- Ja tu chcialem podyskutowac o problemach asymilacji imigrantow z trzeciego swiata tudziez o alterglobalizmie polskich rolnikow, a tu mi jakies sufrazystki lub "kastrujace" feministy ze smyczami wyjedzaja !
Smycze dla malzonkow to nie temat na tym forum, no chyba ze ktos zalozy User Group SadoMaso <evil>