PILNIE poszukuje wyzynarki do drzewa!
Moderator: LuxTeam
PILNIE poszukuje wyzynarki do drzewa!
Witajcie ,
Jak w temacie potrzebuje wyzynarki do drewna. Potrzebuje przyciac blat ktory ma sluzyc naszemu dziecku jako podklad do przewijaka
Czy ktos moze dysponuje takowym ustroistwem ?
Przyjade , sam sobie wytne na porzadany wymiar , piwo postawie i pojade
Jak w temacie potrzebuje wyzynarki do drewna. Potrzebuje przyciac blat ktory ma sluzyc naszemu dziecku jako podklad do przewijaka
Czy ktos moze dysponuje takowym ustroistwem ?
Przyjade , sam sobie wytne na porzadany wymiar , piwo postawie i pojade
Ura Bura Szef Podwóra
Bywam jutro w miescie i nawet spedze tam chwilke. Masz do mnie nr komory, to sie zdzwonmy. Czas miedzy 11.00 a 15.00 spedze w okolicy Gara. Tam mozemy sie umowic. Wieczor mam zamiar ukoronowac zajeciem poczesnego miejsca w Turnieju Brydzowym w Vianden, gdzie takze bywasz. Daj wiec znac, gdzie mam ze soba zabrac te maszyne – do stolycy czy do slynnego viandenskiego Ancien Cinema?
Misja wykonana.
Eubulus , milo bylo Cie poznac i slicznie dziekuje za uzyczenie tak praktycznego narzedzia ktore to w zasadzie odwalilo za mnie cala robote.
Blat przyciety na odpowiedni wymiar i przewijak juz jest nalezycie przygotowany.
Punkt za pomoc Eubulusowi a Tobie MaWi jakbym mial jak to przyznalbym minusa! Byc kolo Gare w miescie i nie zajrzec do nas na herbate chociazby, no wiesz Ty co ...
Eubulus , milo bylo Cie poznac i slicznie dziekuje za uzyczenie tak praktycznego narzedzia ktore to w zasadzie odwalilo za mnie cala robote.
Blat przyciety na odpowiedni wymiar i przewijak juz jest nalezycie przygotowany.
Punkt za pomoc Eubulusowi a Tobie MaWi jakbym mial jak to przyznalbym minusa! Byc kolo Gare w miescie i nie zajrzec do nas na herbate chociazby, no wiesz Ty co ...
Ura Bura Szef Podwóra
Ja moze tytulem usprawiedliwienia dodam tyle, ze na Gare nie pojechalem w celach towarzyskich, ale na zebranie do Szkoly Polskiej, ktore to zebranie i tak mocno sie przedluzylo. Nie bralem pod uwage zadnej herbatki u znajomych (choc sam zaluje), ale wzialem pod uwage, ze mozesz potrzebowac w/w sprzetu, ktory przejechal sie ze mna w bagazniku do stolycy i z powrotem. Na szczescie okazalo sie, ze wyzynarka to calkiem towarzyskie stworzenie a do tego bardzo polubilo podroze. Kto wie... moze bede ja teraz czesciej zabierac ze soba? <mrgreen>Borys pisze:Punkt za pomoc Eubulusowi a Tobie MaWi jakbym mial jak to przyznalbym minusa! Byc kolo Gare w miescie i nie zajrzec do nas na herbate chociazby, no wiesz Ty co ...
MaWi , ja tylko zartowalem <oops>
Dzieki za ofiarnosc i taszczenie sprzeta ze soba w autku.
Wyslalem Ci smsa (bo Twoj tieliefon byl wylaczony) ze wybralem opcje Eubulusa zebys sie nie taszczyl z ustroistwem. Ale skoro podroz byla przyjemna to chyba nic takiego sie nie stanelo.
Pozdrawiam i zapraszam mimo to herbatke badz cos cieplejszego jak tylko bedziesz mial okazje byc w tych rejonach.
Dzieki za ofiarnosc i taszczenie sprzeta ze soba w autku.
Wyslalem Ci smsa (bo Twoj tieliefon byl wylaczony) ze wybralem opcje Eubulusa zebys sie nie taszczyl z ustroistwem. Ale skoro podroz byla przyjemna to chyba nic takiego sie nie stanelo.
Pozdrawiam i zapraszam mimo to herbatke badz cos cieplejszego jak tylko bedziesz mial okazje byc w tych rejonach.
Ura Bura Szef Podwóra
Hejka Borys,
oczywiscie, ze odgadlem dzieki mojej detektywistycznej intuicji, iz w twoim poscie kryl sie zart
A na powaznie:
oczywiscie, ze odgadlem dzieki mojej detektywistycznej intuicji, iz w twoim poscie kryl sie zart
A na powaznie:
z moim telefonem jest tak, ze niestety na dalekiej polnocy fale GSM zawracaja razem z wronami i nie zawsze dochodza do adresata. Coz poradzic... taka gmina W zwiazku z tym SMS-a od ciebie odebralem dopiero jak dojechalem "do cywilizacji". Przepraszam, ze nie odpowiedzialem (chocby odmownie), ale najpierw mialem niezle zamieszanie, a potem po prostu zapomnialem.Borys pisze:Wyslalem Ci smsa (bo Twoj tieliefon byl wylaczony)
Nie ma sprawy. Wiesz, jak ktos mieszka na dalekich rubiezach, to opcja przyczolka (chocby herbacianego) w stolycy, to jest zawsze bardzo powazny atut Obiecuje, wiec skorzystac przy pierwszje nadarzajacej sie okazji!Borys pisze:Pozdrawiam i zapraszam mimo to herbatke badz cos cieplejszego jak tylko bedziesz mial okazje byc w tych rejonach.
Nie ma problema! Jak sam wiesz, to jest raczej sprzet podreczny (nie napisze kieszonkowy, bo jednak nie bylbym w zgodzie z rzeczywistoscia). W bagazniku bylo mu cieplo i wygodnie i zupelnie nie zawadzal (no, moze troche zawadzal – brzeszczotem, ale i z tym sobie dalem rade )Borys pisze:Dzieki za ofiarnosc i taszczenie sprzeta ze soba w autku.
Cala przyjemnosc po mojej stronie. Niech przewijak sie dobrze sprawdzi u Ciebie, a kto wie...moze... kiedys przyjdzie mi go od Ciebie pozyczyc?!Borys pisze:Eubulus , milo bylo Cie poznac i slicznie dziekuje za uzyczenie tak praktycznego narzedzia ktore to w zasadzie odwalilo za mnie cala robote.