Na wstępie chciałem Wam wszystkim podziękować za tę masę przydatnych informacji z jakich korzystałem w czasie mojej pierwszej wizyty w Luxie. Właściwie nie musiałem zadawać żadnych pytań, gdyż wszysko można było znaleźć w archiwum forum.
Muszę przyznać, że miasto od razu przypadło mi do gustu. Nie dość, że przywitało mnie piękną słoneczną pogodą to spotkały mnie tu same miłe niespodzianki. Myślę, że najlepszym określeniem dla Luxa, może być cytat z filmu King Sajz - "małe jest piękne"

Szczególne podziękowania dla Asiuni.lux za pomoc po "medicalu". Dzięki jej własnej inicjatywie, udało mi się mieć więcej czasu na interview i zaprezentowanie się przed mam nadzieję przyszłym szefem a także dla Szymbiego za krótką przejażdżkę po wzgórzach w Luxie oraz zaprezentowanie posiadłości do wynajęcia.
Trzymajcie kciucki, mam nadzieje, że uda mi się wraz z rodzinką do Was dołaczyć w przyszłym roku i zagrać w piłkę w Walferdange!
Pozdrawiam,
marcin
ps.
do LUXTEAMU:
wydaję mi się, że dobrze by było, żeby był gdzieś na stronach link do starego forum Luxembourg-Luksemburg , bo na forum EPSO nie ma już linka, a w archiwach tego forum znajduje się jeszcze cała masa ciekawych i użytecznych informacji z których ja miedzy innymi korzystałem