prawo jazdy na bus

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Barbara Zajac

prawo jazdy na bus

Post autor: Barbara Zajac »

od trzech lat mieszkam w Lux. Przyszedl mi do glowy pomysl aby zrobic prawo jady na autobus no i robie. Mam nadzieje, ze mi sie uda. Teoria zaliczona. Pozdrawiam wszystkich rodakow mieszkajacych w Lux
IK

Post autor: IK »

Gratulacje!

ja zrobiłam w Luksie zwykłe prawo jazdy - zdane za pierwszym razem! Polecam przy okazji Autoecole Pepe i instruktorkę Tanię.
Awatar użytkownika
renatakarger

prawo jazdy

Post autor: renatakarger »

ja zaczynam kurs w przyszlym tygodniu.Jezeli mozesz to napisz jak to wszystko sie tutaj odbywa.Ja przerabiam kurs w jezyku francuskim i troche sie boje ze cos poprzekrecam bo zle zrozumiem pytanie.Napisz ile czasu zajelo ci robienie prawka?Jak wyglada teoria praktyka i egzamin. Za wszystkie cenne informacje bardzo dziekuje;
IK

Post autor: IK »

Teorię zdałam za pierwszym razem, też po FR, choć uczyłam się jednocześnie w tym samym czasie języka na kursach, więc jak widzisz, niedoskonała znajomość FR nie jest problemem. A co do praktyki, ponieważ naprawdę po raz pierwszy w życiu siedziałam za kółkiem, to wyjeździłam chyba z 50 godzin, ale należy wziąć pod uwage, że miałam długą przerwe z powodu wypadku (potrącił mnie facet na pasach). Egzamin był bezstresowy, moja instruktorka była w zaawansowanej ciąży - nie wiem czy wiesz, ale zdaje się z instruktorem, a egzaminator siedzi za tobą z tyłu. Egzamin trwał pół godziny, w ogóle nie wyjechaliśmy na autostradę, ani nie miałam parkowania. Co więcej, samochód mi dwa razy zgasł, ale bez stwarzania zagrożenia dla ruchu :-))

Nic strasznego! Powodzenia!
Borys

Post autor: Borys »

BRAWO BARBARA!

Osobicie uwazam ze autobus moze powozic kobieta rownie jak mezczyzna.

Wszystko zalezy od wyobrazni przestrzennej a nie od plci :D

Ja mam prawo jazdy na autobus od 2005go roku ale uzylem go tylko raz , na Cyprze , zostalo wykorzystane do znalezienia sobie zony :)

tak tak , to nie pomylka.

Przez 4 miesiace pracowalem jako kierownik 54 miejscowego VANHOOL`a i tam spotkalem Agnieszke.
Ura Bura Szef Podwóra
MaWi

Post autor: MaWi »

Borys pisze:zostalo wykorzystane do znalezienia sobie zony :)
O wyrywaniu lasek na Ferarke to wiem, ale zeby wyrywac na Vanthoola, to pierwsze slysze :p
ODPOWIEDZ