A znacie moze nauczycielke o imieniu Valerie z CLL?? Niby sympatyczna i miła, po 2 spotkaniach na razie nie ruszylismy z materiałem, omawiamy co kto chciałby przerobic albo z czym mamy problem. <roll>
Poprzedni kurs miałam z Celine - polecam.
Bardziej sympatyczna niz kompetentna niestety. Ale znam gorsze w CLL-u i wlasnie jade przekonac sie czy przypadkiem znowu do takiej nie trafilem... Zyczcie mi szczescia!
Kurcze...a ja jestem po 2 zajęciach z tym Norbertem i niezbyt mi wpadł w oko...ucho itp...Gośc nie jest francuzem rodowity i moze w tym jest problem....jak cos nie wiemy to jakos cięzko mu sie tlumaczy......jakos dziwne ze Rose potrafiła do kazdego dotrzec.....ehhhh....
Czy ktos coś o nim wogole słyszal?
Bardziej sympatyczna niz kompetentna niestety. Ale znam gorsze w CLL-u i wlasnie jade przekonac sie czy przypadkiem znowu do takiej nie trafilem... Zyczcie mi szczescia!
bamaza42 pisze:aplikujesz w Syslog(u) (to takie wenetrzne narzedzie od szkolen wszelakich), szef Ci podpisuje i juz....
i jeszcze kajapapaja podpisze i dopiero wtedy heja <mrgreen>
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
kajapapaja pisze:wiesz, o 12.10 to przewaznie pracujemy.....
ja przepraszam, ale jako "urzendnik" - dzielnie towarzysze swojej połówce o 12.10 podczas kursu w poniedziałki i środy w sali o dźwięcznej nazwie Monachium...
Myslę że będziesz zadowolona, ona bynajmniej idzie do przodu a nie cofa sie jak N...dzis 3 zajęcia..a my co robimy....stoimy w kółeczku i sie znów przedstawiamy i klepiemy kto skąd pochodzi....na poziomie A2.1 tragedia!Gość co chwile zaglada na zegarek...okropność zajęcia lciagną sie jak kluski.....a z nia szybko mijaly i były to zajęcia z pompą bo zawsze cos sie działo...