Witajcie,
Pytanie dość ważne..czy ktoś się orientuje gdzie można zakupic elegancką sukienkę na wesele/inną uroczystość? Jakoś nie naszlam jeszcze takowego sklepu.. <bezradny> <bezradny> <bezradny>
w Strassen widziałam, przy route d'Arlon (czyli na drodze do Bele Etoile, jadąc w tymże kierunku), gdzieś w okolicach McDonalda
pamięc mam wzrokową - więc stąd taka nieścisłość
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Rubino SA
208 rte d'Arlon
L - 8010 Strassen (Stroossen)
Telephone no: 31 30 21
Fax no: 31 30 22
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Jesli nie wystepujesz w charakterze panny mlodej od stop do glow w biel przyodzianej, to znajdziesz chyba spory wybor wieczorowch sukienek w sklepie BRAM w centrum handlowym Cité Concorde. Tyle ze nietanio i wyjatkowo niesympatyczna obsluga.
xtheo7 pisze:Jesli nie wystepujesz w charakterze panny mlodej od stop do glow w biel przyodzianej, to znajdziesz chyba spory wybor wieczorowch sukienek w sklepie BRAM w centrum handlowym Cité Concorde. Tyle ze nietanio i wyjatkowo niesympatyczna obsluga.
Witam, zgadzam sie z Misio-Bardzo sympatyczna obsluga Chodzi o stoisko w BRAM z sukniami wieczorowymi. Pani, ktora tam pracuje byla na tyle uprzejma, ze latala po innych stoiskach po bluzki by tylko mi je pokazac bym miala pojecie co dopasowac do spodnicy. Naprawde potrafi dobrze poradzic(obiektywnie) a do tego ceny sa calkiem przystepne. Bylam tym faktem dosc zdziwona bo w BRAM sa raczej dosc drogie ciuchy. Naprawde warto tam zajrzec..
To sie ciesze, ze po damskiej stronie Bram'u jest tak milo i uczynnie, bo panowie od koszul meskich i marynarek to mi przypomminaja do zludzenia klimaty Domow Towarowych Centrum w Warszawie w koncu lat osiemdziesiatych .....
Bardzo Wam dziękuję i napewno wstąpię do obu poleconych sklepów!Jeśli jeszcze jakis znacie lub Wam się przypomni to będe wdzięczna za wskazówki co i gdzie..
xtheo7 pisze:To sie ciesze, ze po damskiej stronie Bram'u jest tak milo i uczynnie, bo panowie od koszul meskich i marynarek to mi przypomminaja do zludzenia klimaty Domow Towarowych Centrum w Warszawie w koncu lat osiemdziesiatych .....
Oj oj oj, pudlo. Panowie od koszul sa tez bardzo ok. Mi np rozpakowali chyba z 4 sztuki zebym mogl sobie wybrac te ktore chce. Ba, sprawdzili rozmiar tego i owego i nawet nie narzekali na moj francuski.
Więc tak, odwiedziałam BRAM i tam jest 1 stoisko z sukienkami...mały wybór kolorystyczny...przeważnie czerń i czerwień....a mi by się przydały jakieś pastele...no nic szukam dalej:/ <bezradny>