jaka firma robi tablice reklamowo-informacyjne

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

mil.ka

jaka firma robi tablice reklamowo-informacyjne

Post autor: mil.ka »

Witajcie,

czy ktos moze zna firme, ktora zajmuje sie wykonaniem tablic reklamowo-informacyjnych?

Takich np. jak widuje sie poprzyczepiane na budowach z nazwami firm, ktore wykonuja tam prace.

Probowalam szukac w necie, ale jakos bez skutku...

dzieki z gory na wszelkie informacje

mil.ka
Awatar użytkownika
Marguerite2003

Post autor: Marguerite2003 »

Na przykład Grun Signalisation:
http://www.grun.lu/
Tam gdzie robią tablice rejestracyjne :)
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

mil.ka pisze:czy ktos moze zna firme, ktora zajmuje sie wykonaniem tablic reklamowo-informacyjnych?
Może to głupie, ale spróbuj u tych, co robią tablice rejestracyjne, czyli tu: http://www.grun.lu.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Awatar użytkownika
hurakami

Post autor: hurakami »

Z doswiadczenia wiem, ze w Luksemburgu takie uslugi sa dosc drogie. Ja wspolpracowalem z firma niemiecka, ktora robila dla mnie banery (dwukrotnie taniej, niz oferta z Luxa). Ponizej namiary, wlasciciel Frank Seidel troche mowi po angielsku. Mysle, ze takie tablice zrobia bez problemu.

www.seidel-werbung.de

Oczywiscie teraz jestem madrzejszy, bo najtaniej mozna to zrobic w Polsce. Jest tylko problem z transportem.

Pozdrawiam,
h
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

mil.ka, przyjdz do nas, do tego zorganizuje ci znizke.

Jest to dosyc drogie (normalnie biezemy 135 euro za godzine, wiec koszt jest 90% praca i 10% materialy), ale przyjdz, porozmawiamy z artysta graficznym ktory sie tym zajmoje. Jezeli szef bedzie w dobrym humorze to do 50% znizki moze mi sie uda dostac na to.

A jezeli pliki z grafika juz masz i to w dokladnym formacie co potrzebne, to moge sie spytac naszego artysty gdzie on jego znaki produkuje. On robi tego kupe wiec wie.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
ODPOWIEDZ