Jablka w Steinsel

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

MaWi

Post autor: MaWi »

xtheo7 pisze:Jak ten zielony z okiem jak kamera z Mariotta i z para ziobrafonow zamiast uszu buszuje po forum (etc...)
O, wypraszam sobie! Zaraz sie obraze, wyjade tam, gdzie diabel mowi bileciki do kontroli i bedziecie tu mieli dopiero rock-and-rolla! <uoeee>
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

a wracając do tematu - robimyb niedzielny najazd na jabłka w Steinsel?
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

to o której zbiórka ? o 5:30 ? co by nas nie uprzedzili Portugalczycy ...
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

chłopie!!!! czy ty na bezsenność cierpisz?
ja myślałam raczej tak o godz. 10.00-11.00
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

jabłka spędzają mi sen z powiek <mrgreen> i szczerze wybrałbym się z Wami, ale akurat będę na wakacjach, więcej dla Was będzie, może do mojego powrotu jeszcze coś się uchowa na drzewach ...
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
Awatar użytkownika
xtheo7

Post autor: xtheo7 »

kajapapaja pisze:chłopie!!!! czy ty na bezsenność cierpisz?
ja myślałam raczej tak o godz. 10.00-11.00
Jesli chcesz na teren sadow wejsc przez dziure w siatce, to faktycznie, zaproponowany przez Pande przedswit gwarantuje ci pewna bezkarnosc.

Jezeli natomiast chcesz tam wejsc przez glowna brame, w pelnym blasku slonca, i pobrzekujac ostrogami jak sam John Wayne, to uprzejmie ci przypominam, ze otwieraja dopiero o 14-stej (CZTERNASTEJ) <hejka>
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

xtheo7 pisze:Verger de Steinsel jest otwarty dla publicznosci w czwarki, soboty i niedziele od 14-stej do 18-stej.
A jestescie obywatelu pewni, ze w soboty i niedziele tez od 14?.... W ubieglym roku w weekend jakos tak bardziej rano zaczynali....jakas 10 czy 11?....Czy to sie zmienilo?...
Awatar użytkownika
xtheo7

Post autor: xtheo7 »

bamaza42 pisze: A jestescie obywatelu pewni, ze w soboty i niedziele tez od 14?.... W ubieglym roku w weekend jakos tak bardziej rano zaczynali....jakas 10 czy 11?....Czy to sie zmienilo?...
Nie jestem pewny niczego, nawet "stalosci" stalej grawitacji i stalej planck'a.

Alisci sie bylem zapytalem o godziny otwarcia pana, co mi jablka wazyl i inkasowal oplate.
Nie wykluczam, bynamniej, ze pan dopuscil sie skrotu myslowego i tylko w czwartek sad otwarty jest dopiero od 14-stej. Odkad pamietam, zawsze nawiedzalem ten sad w sob / niedz po poludniu, totez nic nie moge powiedziec o ew. wczesniejszych godzinach praktykowanych w przeszlosci.

Proponuje nabyc piatkowy Luxb.Wort lub Tageblatt - zawsze tam bylo ogloszenie Verger de Steinsel.
ODPOWIEDZ