O, wypraszam sobie! Zaraz sie obraze, wyjade tam, gdzie diabel mowi bileciki do kontroli i bedziecie tu mieli dopiero rock-and-rolla! <uoeee>xtheo7 pisze:Jak ten zielony z okiem jak kamera z Mariotta i z para ziobrafonow zamiast uszu buszuje po forum (etc...)
Jablka w Steinsel
Moderator: LuxTeam
- kajapapaja
- kajapapaja
chłopie!!!! czy ty na bezsenność cierpisz?
ja myślałam raczej tak o godz. 10.00-11.00
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Jesli chcesz na teren sadow wejsc przez dziure w siatce, to faktycznie, zaproponowany przez Pande przedswit gwarantuje ci pewna bezkarnosc.kajapapaja pisze:chłopie!!!! czy ty na bezsenność cierpisz?
Jezeli natomiast chcesz tam wejsc przez glowna brame, w pelnym blasku slonca, i pobrzekujac ostrogami jak sam John Wayne, to uprzejmie ci przypominam, ze otwieraja dopiero o 14-stej (CZTERNASTEJ) <hejka>
Nie jestem pewny niczego, nawet "stalosci" stalej grawitacji i stalej planck'a.bamaza42 pisze: A jestescie obywatelu pewni, ze w soboty i niedziele tez od 14?.... W ubieglym roku w weekend jakos tak bardziej rano zaczynali....jakas 10 czy 11?....Czy to sie zmienilo?...
Alisci sie bylem zapytalem o godziny otwarcia pana, co mi jablka wazyl i inkasowal oplate.
Nie wykluczam, bynamniej, ze pan dopuscil sie skrotu myslowego i tylko w czwartek sad otwarty jest dopiero od 14-stej. Odkad pamietam, zawsze nawiedzalem ten sad w sob / niedz po poludniu, totez nic nie moge powiedziec o ew. wczesniejszych godzinach praktykowanych w przeszlosci.
Proponuje nabyc piatkowy Luxb.Wort lub Tageblatt - zawsze tam bylo ogloszenie Verger de Steinsel.