Motobracia
Moderator: LuxTeam
Motobracia
Siema.
Widzę że mało ludzi się tu udziela ale może są tacy co zaglądają. Szukam towarzystwa na motocyklowe wypady, jakąś kawę czy piwo żeby się troszkę odchamić xD
Tak że jak są jacyś chętni to piszcie tu albo pw. to się ugadamy na jakiś "spacerek" po luxie 299+ xD
(oczywiście zarcik)
Pozdro.
Widzę że mało ludzi się tu udziela ale może są tacy co zaglądają. Szukam towarzystwa na motocyklowe wypady, jakąś kawę czy piwo żeby się troszkę odchamić xD
Tak że jak są jacyś chętni to piszcie tu albo pw. to się ugadamy na jakiś "spacerek" po luxie 299+ xD
(oczywiście zarcik)
Pozdro.
Re: Motobracia
To fajnie jak coś to poszło pw. Siostra też lata ?
- konradphoto
- Kontakt:
Cześć! Pod koniec maja przeprowadzam się z USA do Luxembourga i oczywiście zamierzam kupić motor jak najszybciej więc jak już będę mieć 2-kółka to też z chęcią dołącze. (Jeżeli znacie kogoś kto chce sprzedać motor albo dobrego dealar'a [może być używany] do proszę o namiary!) Dzięki!
Ja przeważnie szukam tu: http://www.luxauto.lu/ , A cenami się nie przejmuj tylko się targuj jak już Ci się spodoba, bo oni strasznie lubią zawyżać ceny
- konradphoto
- Kontakt:
Ok, mam dwa kółka to kiedy sie spotykamy? wyslij(cie) mi PW i podam nr telefonu - tak bedzie latwiej sie zebrac.
Hej,
Sprowadziłem sobie sprzęta z Polski niedawno zatem też jestem chętny na jakiś wspólny wypad
Sprowadziłem sobie sprzęta z Polski niedawno zatem też jestem chętny na jakiś wspólny wypad
- konradphoto
- Kontakt:
To moze spotkajmy sie w niedziele (10 lipca) o 0900 rano przed Esso 14 Route d'Arlon, 8008 Strassen? W Luksemburgu jestem dopiero od miesiaca a 2 kółka mam od 2 tygodni wiec nie za bardzo znam drogi tutaj.
Jestem na TAK Ja jakimś weteranem tutejszych dróg nie jestem. Myślę, że Pizot14 bardziej się orientuje co i jak. W trójkę moglibyśmy coś już tu podziałać.
- konradphoto
- Kontakt:
Mala zmiana jakby ktos chcial dolaczyc: spotykamy sie o 8 rano.
No jak cosik to ja ogarniam fajne drogi ale trzeba na mnie poczekać no bo aktualnie to siedzę w Polszy, ale jak tylko wrócę to dam znać i będzie latanie dookoła
Zaaaapomniałem w ogóle o tym poście, ale teraz miałem trochę załatwień więc nie było też kiedy jeździć, jeżeli jesteście chętni trochę polatać to bardzo chętnie. Na tygodniu i w weekendy jestem wolny więc nic tylko na 2oo.
W ten weekend jest Viking Metal Festival we Vianden, tak że jak są jacyś chętni to można by się tam wybrać
Piszcie na PW nr telefonu to podeślę jakiegoś SMS'a to będziemy w kontakcie.
Pozdro
W ten weekend jest Viking Metal Festival we Vianden, tak że jak są jacyś chętni to można by się tam wybrać
Piszcie na PW nr telefonu to podeślę jakiegoś SMS'a to będziemy w kontakcie.
Pozdro
- konradphoto
- Kontakt:
Dla zainteresowanych fotografią (i jazdą), zapraszam do grupy meetup'owej https://www.meetup.com/Photogs-on-2-wheels/. Główną ideą grupy jest wspólna jazda oraz dzielenie się doświadczeniami fotograficznymi oraz jazdy na motorze. W chwili obecnej na spotkaniach jeździmy w różne zakątki Luxembourga i zatrzymujemy się na zdjęcia natury, pejzaży, itp. Każdy poziom fotografii jest mile widziany.
Czesć
jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość
mam pytanie o parkowanie motorem/skuterem w mieście luxemburg i okolicach
czy obejmują te same zasady co auta czy tak jak w PL motorem możesz zaparkować wszędzie bezpłatnie ?
jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość
mam pytanie o parkowanie motorem/skuterem w mieście luxemburg i okolicach
czy obejmują te same zasady co auta czy tak jak w PL motorem możesz zaparkować wszędzie bezpłatnie ?
Siema.
Też mnie to dręczyło gdy kupiłem moto w Luxie i wybrałem się na najbliższy komisariat z takim zapytaniem <cwaniak>
Możesz parkować byle gdzie tylko żeby nie przeszkadzało to nikomu w np. przejściu po chodniku czy przejeździe samochodem (utrudnianie ruchu).
Ogólnie to masz całą masę wyznaczonych miejsc gdzie możesz postawić swoje moto oczywiście za darmoszkę
Też mnie to dręczyło gdy kupiłem moto w Luxie i wybrałem się na najbliższy komisariat z takim zapytaniem <cwaniak>
Możesz parkować byle gdzie tylko żeby nie przeszkadzało to nikomu w np. przejściu po chodniku czy przejeździe samochodem (utrudnianie ruchu).
Ogólnie to masz całą masę wyznaczonych miejsc gdzie możesz postawić swoje moto oczywiście za darmoszkę