FIZJOTERAPEUTA MASAŻYSTA CNS
Moderator: LuxTeam
FIZJOTERAPEUTA MASAŻYSTA CNS
Witam Wszystkich Serdecznie.Jestem doświadczonym Fizjoterapeutą i Masażystą i chciałbym zaoferować Państwu moje usługi leczniczne które są refundowane w 70% przez CNS .Kompleksowo zajmuje się leczeniem zespołów bólowych kręgosłupa, schorzeń neurologicznych, urazów ortopedycznych i urazów sportowych a także wad postawy.Posiadam również szeroki wachlarz z dziedziny masaży leczniczych oraz kosmetycznych. Swoje działanie opieram na długoletnim doświadczeniu klinicznym . Każda proponowana przez ze mnie terapia jest indywidualnie dopasowywana do potrzeb i możliwości, co skraca proces rehabilitacji i gwarantuje jej prawidłowy i bezpieczny przebieg.Zabiegi wykonuje również z dojazdem do pacjenta.Więcej informacji na mój temat znajdziecie Państwo na facebook pod linkiem Fizjomed Massage Luxembourg.Nr tel.00352 691 82 04 09. Pozdrawiam
Re: FIZJOTERAPEUTA MASAŻYSTA CNS
Zdaje Pan sobie sprawe,ze reklamujac sie w jakikolwiek sposob w Luksemburgu bedac fizjoterapeuta, lekarzem itd itp moze Panu zostac zabrane prawo do wykonywania zawodu?
Re: FIZJOTERAPEUTA MASAŻYSTA CNS
Ciekawe - można prosić o jakieś szczegóły. To dotyczyło by też np. editus.lu
Czy może tylko nie można się samemu reklamować. No, ale co wtedy ze stronami www lekarzy?
Czy może tylko nie można się samemu reklamować. No, ale co wtedy ze stronami www lekarzy?