FIZJOTERAPEUTA MASAŻYSTA CNS

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

masser26

FIZJOTERAPEUTA MASAŻYSTA CNS

Post autor: masser26 »

Witam Wszystkich Serdecznie.Jestem doświadczonym Fizjoterapeutą i Masażystą i chciałbym zaoferować Państwu moje usługi leczniczne które są refundowane w 70% przez CNS .Kompleksowo zajmuje się leczeniem zespołów bólowych kręgosłupa, schorzeń neurologicznych, urazów ortopedycznych i urazów sportowych a także wad postawy.Posiadam również szeroki wachlarz z dziedziny masaży leczniczych oraz kosmetycznych. Swoje działanie opieram na długoletnim doświadczeniu klinicznym . Każda proponowana przez ze mnie terapia jest indywidualnie dopasowywana do potrzeb i możliwości, co skraca proces rehabilitacji i gwarantuje jej prawidłowy i bezpieczny przebieg.Zabiegi wykonuje również z dojazdem do pacjenta.Więcej informacji na mój temat znajdziecie Państwo na facebook pod linkiem Fizjomed Massage Luxembourg.Nr tel.00352 691 82 04 09. Pozdrawiam
A.Pe

Re: FIZJOTERAPEUTA MASAŻYSTA CNS

Post autor: A.Pe »

Zdaje Pan sobie sprawe,ze reklamujac sie w jakikolwiek sposob w Luksemburgu bedac fizjoterapeuta, lekarzem itd itp moze Panu zostac zabrane prawo do wykonywania zawodu?
IronBone

Re: FIZJOTERAPEUTA MASAŻYSTA CNS

Post autor: IronBone »

Ciekawe - można prosić o jakieś szczegóły. To dotyczyło by też np. editus.lu
Czy może tylko nie można się samemu reklamować. No, ale co wtedy ze stronami www lekarzy?
ODPOWIEDZ