Siemka poznam rodaków

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

magda070389

Siemka poznam rodaków

Post autor: magda070389 »

Hej mam na imię Magda mam 25 lat chętnie poznam kogoś w moim wieku lub starszym zeby wyjsć na jakaś kawkę albo nawet na piwko :) piszcie na priva pozdrowienia
alvaro1

Re: Siemka poznam rodaków

Post autor: alvaro1 »

:)
Darek(L)

Post autor: Darek(L) »

Witam serdecznie :D Mam 23 lata i właśnie zajechałem pod Luxemburg chętnie wypiję piwko z rodaczką! :D
Daguś

Post autor: Daguś »

Jest ktoś z okolic Strassen?
joannakor

Post autor: joannakor »

Hey,

mam na imię Joanna (25 lat) i od niedawna zaczęłam pracę w Luxembourgu. Chociaż mieszkam w Metz, chętnie poznam rodaków, z którymi mogę się spotkać na kawę po pracy :) W niedługim czasie planuję przeprowadzkę bliżej pracy, więc tym bardziej jestem chętna pogadać jak się tu żyje.

Joanna
bartekm

Post autor: bartekm »

Hej, ja mieszkam w okolicy Echternach, ale chętnie poznałbym rodaków też z innych rejonów, codziennie jeżdżę do Capellen. 29 lat :)
Awatar użytkownika
Topolka

Post autor: Topolka »

Witam wszystkich
Mieszkam w Thionville mam 53 lata bardzo chetnie poznam jakas bratnia dusze do pogadania, spotkania na kawe ,,,,4 razy w tygodniu bede w Luxemburgu bo zaczynam kurs francuskiego. Przyjechalam tu miesiac temu i juz odczuwam potrzebe obcowania z rodakami a co bedzie pozniej?? hehehe.Prosze o kontakt moze byc na e-mail marzena.topolewska@onet.pl. lub priv.Pozdrawiam Marzeana
Awatar użytkownika
gigus39

Post autor: gigus39 »

Hej wszystkim
zalogowałem się na tym portalu nie dawno . choć mieszkam na terenie Niemiec .czemu tu ? Bo mieszkam bardzo blisko Luksemburga jakieś 46 km od granicy a od centrum około 70 km . moja miejscowość gdzie mieszkam to Losheim am See wszystkich chętnych zapraszam i polecam w mojej miejscowości Jezioro gdzie w Niedzielne popołudnie lub weekend można świetnie wypocząć na łonie natury

http://www.losheim-stausee.de/tourismus/stausee.html

nie długo dodam kilka fotek z tej okolicy , a już teraz zapraszam

dodatkowo o sobie znam się na komputerach , jestem kimś kto w jakimś stopniu się zna i czasami mogę pomóc
ODPOWIEDZ