Czy ktos jezdzi na motocyklu?
Moderator: LuxTeam
Czy ktos jezdzi na motocyklu?
Witam,
Jedze czerwoną kawą ZZR 600. Czy sa tutaj jacys motocyklisci?
Pozdrawiam
Janek
Jedze czerwoną kawą ZZR 600. Czy sa tutaj jacys motocyklisci?
Pozdrawiam
Janek
Janek
Ja jeżdzę Buellem XB12S, a na dodatek mieszkam w Wiltz, więc jakbyś kiedyś wybierał się na publiczny tor wyścigowy p.t. N15 lub N12, tudzież jechał do Durbuy albo Dinant albo na Nuerburgring, zawsze możesz dać znać i możemy się gdzieś "spiknąć". W "mieście" mam kilku znajomych polskich motocyklistów, ale już dawno się z nimi nie widziałem od przeprowadzki "na północ".
Accelerate your soul!
Czesc!
Jestem jescze w Polsce, ale nie zabawie tutaj dlugo. 1 pazdziernika pakuje manaty i zaczynam prace w Luxeburgu. Nie wiem jak dlugo tam wytrzymam, bo zle znosze pobyty
za granica kraju. Napiszcie kiedy tam zamyka sie sezon? Moze wcale, bo tam pewnie cieplej niz w Polsce. Na pewno duzym plusem jest to, ze benzyna nie jest droga w porownaniu do zarobkow.
Jezdze turystycznie. W tym roku bylem kilka razy w Bieszczadach i na Słowacji. Korzystajac z tego, ze bede miaszkal w Luxia zamierzam zwiedzic tamta czesc Europy.
Pozdrawiam
Wieslaw
ZZ600
Wawa zone.
Jestem jescze w Polsce, ale nie zabawie tutaj dlugo. 1 pazdziernika pakuje manaty i zaczynam prace w Luxeburgu. Nie wiem jak dlugo tam wytrzymam, bo zle znosze pobyty
za granica kraju. Napiszcie kiedy tam zamyka sie sezon? Moze wcale, bo tam pewnie cieplej niz w Polsce. Na pewno duzym plusem jest to, ze benzyna nie jest droga w porownaniu do zarobkow.
Jezdze turystycznie. W tym roku bylem kilka razy w Bieszczadach i na Słowacji. Korzystajac z tego, ze bede miaszkal w Luxia zamierzam zwiedzic tamta czesc Europy.
Pozdrawiam
Wieslaw
ZZ600
Wawa zone.
Janek