Samochodem ''na Wyspy''. Jak sie przygotowac?

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Anekdota:

Kolega, ekspert z szyfrowania, polazl na lekture jakiegos slawnego w tym polu amerykanina. Przyszedl spowrotem, opowiada nam co facet mowil - to, i to, i juz dochodzil do najwazniejszego punktu lektury i przestal mowic. To my "No i co dalej?!" A on, "Nie wiem, tak sie skupilem nad tym co JA mu nagadam po lekturze, ze nic wiecej nie pamietam."

Czyli nie skupiaj sie tak MaWi na tlumaczeniu mi o sarkazmie, bo moj przeoczyles ;)
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
MaWi

Post autor: MaWi »

digilante pisze: Czyli nie skupiaj sie tak MaWi na tlumaczeniu mi o sarkazmie, bo moj przeoczyles ;)
A to - skoro juz wypowiadamy sie na forum par excellence publicznym - pozwol, drogi Digilante, niech ocenia inni czytajacy. Niech tez maja z tego radoche, prawdaz?
Awatar użytkownika
digilante

Prawda, i dla tego publicznie pisze - niech masa ludzka ma radoche. Tylko dodam jedno zastrzezenie - Bamaza, choc ja lubie oczywiscie, chyba nie reprezentuje statystycznie istotna czesc tych czytajacych <mrgreen>
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

digilante pisze:Prawda, i dla tego publicznie pisze - niech masa ludzka ma radoche. Tylko dodam jedno zastrzezenie - Bamaza, choc ja lubie oczywiscie, chyba nie reprezentuje statystycznie istotna czesc tych czytajacych <mrgreen>
digi - nie to, żebym się czepiała...ale co autor tu miał na myśli?...mam się czuć offended?... :p
Awatar użytkownika
digilante

Nie, tylko mowie ze jest 1452 uzytkownikow na forum, wiec statystycznie opinia jednego czytelnika nie stanowi opinii forum. Oczywiscie nie patrzymy na ilosc postow <mrgreen>
ODPOWIEDZ